można dostać wersję deluxe (eng, rebel), tylko 2 x drożej

Więcej niż chętniejax pisze:moze jakas partyjka w niedlugim czasie, melee?
Mysle, ze trzeba dodac, ze nie ma wersji deluxe PL - wiec albo wszyscy radza sobie z angielskim albo karteczki z tlumaczeniami.charlie brown pisze: Wizualne wersja Deluxe prezentuje się bardzo dobrze (dużo ładniej niż podstawowa wersja PL), co można łatwo zauważyć przeglądając zdjęcia na BGG.
Jeśli dla kogoś wydanie parudziesięciu złotych więcej nie jest problemem, to z czystym sumieniem polecam wersję Deluxe.
Do reguł i zwykłych postaci można sobie ściągnąć polską instrukcję (jest dostepna na stronie u Galakty). Postaci dodatkowe trzeba przetłumaczyć, ale po kilku grach tłumaczenie jest już niepotrzebne, bo pamiętamy zdolności.bartek_mi pisze: Mysle, ze trzeba dodac, ze nie ma wersji deluxe PL - wiec albo wszyscy radza sobie z angielskim albo karteczki z tlumaczeniami.
Zwykle, acz wpadki bywają ... ;p napisałem do nich jakby co @ więc ta kwestia jest raczej rozwiązana, poza tym dorwałem Pl instrukcje na Geeku.grondo pisze:".. jest taka zla?" - jest lepsza
Ostatecznie nie graj z dodatkowymi elementami, gorsza nie bedzie
Instrukcja do Deluxe to instrukcja do Deluxe, jest wszystko opisane. Sklepy wysylaja zwylke dobre instrukcje do gry.
Wiem że to było napisane pół roku temu, ale podówczas jakoś to przegapiłem..melee pisze:Kwiatosz - czyli nie podobają Ci się jedynie bonusowe elementy, ale cała podstawa zawartość jest OK? Pozostaje nie używać bonusowych
Krwawisz pisze:Bez przesady z tą wyrzynką![]()