jakiej wiekszosci?Dabi pisze:Runewars który jest w opini większości po prostu średnią grą.
Starcraft vs. Tide of Iron
Re: Starcraft vs. Tide of Iron
Chyba taki średni nie jest skoro ma 40 miejsce na BBG. Co prawda niektórzy mówili, żeby to nie jest najważniejsze, no ale ranking to ranking 

Hmm, moim zdaniem to zapytaj po prostu sam siebie, czy masz już zajawkę na coś nowego w klimatach fantasy, czy może chcesz jednak więcej Starcrafta.
Natomiast co się tyczy opinii tzw. "większości", to akurat w moim przypadku 99% panujących tutaj jakoś nie pokrywa się z moją. Dzięki temu półki nie uginają mi się od wspaniałych, eleganckich (lecz niestety niegranych) gier dla całej rodziny, tylko pełne są nieeleganckich gniotów, w które jednak gram ile wlezie (biedny ja
).
Natomiast co się tyczy opinii tzw. "większości", to akurat w moim przypadku 99% panujących tutaj jakoś nie pokrywa się z moją. Dzięki temu półki nie uginają mi się od wspaniałych, eleganckich (lecz niestety niegranych) gier dla całej rodziny, tylko pełne są nieeleganckich gniotów, w które jednak gram ile wlezie (biedny ja

Można bez problemu takie wrażenie odnieśćjakiej wiekszosci?
Jeśli jest błędne to trudno - nie mniej jednak takie głosy o grze tak drogiej są niepokojące i lepiej moim zdaniem zainwestować w coś pewnego. A skoro Starcraft się podoba to dodatek do niego będzie dobrą decyzją.
Pytanie czy nie warto sprawić sobie pełnowartościową bardzo dobrą grę uzupełniając ją o dodatek czy jednak nie.
Zachwytu nad Runewarsem w recenzjach nie za bardzo dane mi było uświadczyć. Po lekturze zarzutów faktycznie jakoś nie korci mnie poznać grę.
Zadecydujesz sam.
Mnie np opiewany wszem i wobec jako cudowny Chaos in The Old World wcale nie ujął a lubię świat Warhammera i fantasy.