planszówki na nokie (i inne)
- Van
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 17 times
Re: planszówki na nokie (i inne)
W zwykłych osadnikach na komórkę poziom trudności dało się wybrać przez zmienienie portretu przeciwników. Niby każdy tam miał opisanego skilla, agresywność i upodobania do rozprzestrzeniania się po planszy. Może też tak się da w tej wersji ustawić.
Van_Hoover
#Lista gier
#Lista gier
- Andy
- Has thanked: 83 times
- Been thanked: 195 times
Nie. Można ustawić tylko liczbę klanów (3 lub 4 łącznie z naszym), liczbę willi na klan (3 lub 4) i liczbę punktów wpływu, niezbędnych dla osiągnięcia zwycięstwa (10, 12 lub 14). Te czynniki determinują oczywiście stopień skomplikowania rozrywki.
Zauważyłem natomiast, że poszczególne klany stosują mocno zróżnicowane strategie.
Zauważyłem natomiast, że poszczególne klany stosują mocno zróżnicowane strategie.
Gdy wszystko inne zawiedzie, rozważ skorzystanie z instrukcji.
- Van
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 17 times
Game.loft wypuścił blokusa na komórkę. Gra się bardzo przyjemnie, poziom przeciwników na całkiem wysokim poziomie, jak się nie gra uważnie potrafią porządnie przyblokować, kilka trybów gry, trzy poziomy trudności. Na podróże w autobusie/pociągu w sam raz. Jest też możliwość grania hot seata, niestety brak bluetootha.
Multiscreen (chociaż nie wiem czy wyświetlacze poniżej 240x320 to łykną bez problemu)
http://www.4shared.com/file/242659735/d ... nline.html
Multiscreen (chociaż nie wiem czy wyświetlacze poniżej 240x320 to łykną bez problemu)
http://www.4shared.com/file/242659735/d ... nline.html
Van_Hoover
#Lista gier
#Lista gier
Witam !!!
Czy spotkaliście się z Carcassone na nokie E61.
Poszukuję
Poszukuję

Na Nokiowym OviStore można kupić za 14zł z hakiem "Catan - seafarers"
Kupiłem na swoją dotykową 5530

I jak ci się podoba ta wersja na komórkę? Mam taką samą Nokię i zacząłem się zastanawiać czy sobie tego nie kupić. Co prawda nie znam oryginału
ale przynajmniej w końcu bym poznał i to za duuuużo mniejszą kasę 

W sklepie Nokia (store.ovi.com) jest aktualnie i Carcassone i Osadnicy z Catanu.sarim79 pisze:Witam !!!
Poszukuję
Osadnicy - bardzo udanie przeniesiona gra i za dość niewiekie pieniądze (7,38 zł).
Carcassone nie grałem - graficznie wygląda ładnie.