Chcialbym wlasnie kupic race for the galaxy zafascynowala mnie mechanika.Tylko sie boje czy jak mi sie juz znudzil by grac na kompie i sie boje ze jak bym kupil czy bedzie mi sie chcialo grac chodz na zywo mysle ze to duzo lepiej sie gra.
Jeszcze mam pytanie o polecenie gry wojennej w stylu RTS'u Ze mamy ekonomie budujemy wojsko walczymy sie miedzy soba i tak zeby dalo by sie jakos rodzine naciagnac ;p.
Mam male doswiadczenie z grami planszowymi
-1 gra osadnicy z catanu calkiem fajni

-okolo 20 gier dominion na poczatku strasznie mi sie podobaly wtym 1 gra na zywo na pionku

-okolo 50 gier w race for the galaxy na kompie
-mr jack z 5 gier na zywo fajna gra
Zastanawiam sie na zakup 1 gry planszowej takiej drozszej niz zombiaki bo to przerywnik jest by pograc od czasu do czasu i nie chcialbym aby sie szybko znudzila.Aktualnie jestem zdecydowany na race for the galaxy [ale jak juz mowilem boje sie ze jak mi sie znudzilo na kompie to ze nie bede mial ochoty grac na zywo].
Co o tym sadzicie co powinienem kupic i czy jak mi sie znudzil rftg na kompie przeciwnko kompowi.To na zywo bedzie duzo lepiej
i zeby nie bylo "Parę słów na początek" przeczytalem 1 dnia jak wszedlem na strone