[Kędzierzyn-Koźle] Spotkania graczy
Re: [Kędzierzyn-Koźle] Spotkania graczy
Ja mogę być 28/12 ale dopiero po pracy okolo 17:00, jak dotra na czas to bede mial Pacyfic typhoon, Conquest of Paradise, Blackbeard jesli kto jest zainteresowany.
Acha, bedzie mozna zagrac w Combat Commander albo Conflict of Heroes?
Sprzedalem CoH, nie bylo chetnych wsrod znajomych, a dla samych spotkan nie chcialo mi sie trzymac. Sorry 

Przywieziemy CC, chociaż z doświadczenia wiem, że wątpliwe jest abyśmy zagrali. 
Myślę, że na CC to musielibyśmy się specjalnie umówić i pograć u Ciebie albo u nas
Tak w ogóle to zapraszam was na GAMEGRINDER. Szczegóły w linku poniżej

Myślę, że na CC to musielibyśmy się specjalnie umówić i pograć u Ciebie albo u nas

Tak w ogóle to zapraszam was na GAMEGRINDER. Szczegóły w linku poniżej

W grze o tron zwyciężasz albo giniesz. Nie ma ziemi niczyjej. - Cersei LannisterSkromna lista gier na BGG.
- Święty
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Hello!
Ja 28go moge byc ok 14-15ta. Pojawie sie na pewno! Zagram z checia w gry od Daniela
Small World ktos ma z tego co wiem ;> Bylbym chetny. Ja moge wziac cos z mojej kolekcji (podawalem w tym temacie).
Ja 28go moge byc ok 14-15ta. Pojawie sie na pewno! Zagram z checia w gry od Daniela

Fajnie Mikołaj. A powiedz mi jak wygląda sprawa z kinem - będzie otwarte czy nie? Bo się umawiamy na terminy (28grudnia na pewno samo kino będzie działać bo filmy puszczają). Kwestia godzin pracy bo filmy są od 16:00 jak mnie pamięć nie myli.
Jak ostatnio się widzieliśmy to zaoferowałeś się, że to sprawdzisz.
Jak ostatnio się widzieliśmy to zaoferowałeś się, że to sprawdzisz.
No i jak z tą salą i godziną będzie? Wiem że jest jeszcze trochę czasu, ale warto już byłoby ustalić konkrety 

W grze o tron zwyciężasz albo giniesz. Nie ma ziemi niczyjej. - Cersei LannisterSkromna lista gier na BGG.
- Święty
Witam!
KINO CZYNNE 28go
Mamy wpaść tylko o której chcemy po klucz od sali do pań z portierni (one są od rana do wieczora w budynku) i gramy ile się da :]
Ja będę jakoś ok. 14ej lub ciut po.
Pozdrawiam!
KINO CZYNNE 28go

Ja będę jakoś ok. 14ej lub ciut po.
Pozdrawiam!
okej, Daniel, od której możesz być, to i my przyjedziemy na tą samą godzinę 

No umawialiśmy się na 13.00 i tak planuję być, a jak będzie życie pokaże.
Ja chciałbym zagrać w SC i Imperiala. Reszta jak wyjdzie to fajnie a jak nie to też fajnie bo nie wszystko można mieć. Ogólnie wtorek i środę mam wolne specjalnie na granie.
Ja chciałbym zagrać w SC i Imperiala. Reszta jak wyjdzie to fajnie a jak nie to też fajnie bo nie wszystko można mieć. Ogólnie wtorek i środę mam wolne specjalnie na granie.
Wtorek i środa wolne na granie, lol. Dobra, to my też na 13stą godzinę postaramy się już być. Do zobaczenia zatem i Wesołych Świąt wszystkim 

Czmielon, zagrałbym w Conquest of Paradise lub Blackbearda, jeszcze przejrzę instrukcje do obu.
To może Pacific Typhoon? To mam już rozpakowane i opanowane zasady, no i jest krótsze.
- Święty
Hello!
Może ktoś poda tytuły jakie jutro będą dostępne? :> Ja też coś wezmę
Do jutra!!
Może ktoś poda tytuły jakie jutro będą dostępne? :> Ja też coś wezmę

Do jutra!!

Specjalnie dla Ciebie wezmę i zacznę już pakować wcześniej wymienione gry ;P
Zaraz dam znać co weszło
I już mam spis gier, które dały się zapakować i przywiozę:
- Imperial
- El Grande
i już same maluchy
- Blefuj!
- Kakerlakensalat
- Żółwiki
- Bang!
- Sabotażysta
Zaraz dam znać co weszło

I już mam spis gier, które dały się zapakować i przywiozę:
- Imperial
- El Grande
i już same maluchy
- Blefuj!
- Kakerlakensalat
- Żółwiki
- Bang!
- Sabotażysta
- Darth Misiekh
Ze mną przybędzie BattleStar Galactica, 51. Stan oraz Space Hulk: Anioł Śmierci.
Fajnie, że zagrałem w SC i Imperiala ale smaki na BSG też były.
No ale i tak moją grą spotkania będą Żółwiki - taki poziom trudności gry jest mi najbliższy
nie mówię, że żółty żółwik był the best.
Tak więc do zaś - Wielkanoc ?? a może ferie zimowe ??
Ogólnie fajnie, że było tyle osób, tyle różnych gier - niektórzy mieli problem z wyborem
no i że pojawiły się nowości (w które nie zagrałem) 
A w ogóle Krzysiek czy ten SH:AŚ daje radę? Różne są opinie na temat tej karcianki. Jedni chwalą inni kręcą nosem. Ale na BGG dość wysoko, większość not po 8.
A tak w ogóle to pomysł by w dwa dni się spotkać był dobrym pomysłem. Na drugi raz trzeba tak zrobić
No ale i tak moją grą spotkania będą Żółwiki - taki poziom trudności gry jest mi najbliższy

Tak więc do zaś - Wielkanoc ?? a może ferie zimowe ??
Ogólnie fajnie, że było tyle osób, tyle różnych gier - niektórzy mieli problem z wyborem

A w ogóle Krzysiek czy ten SH:AŚ daje radę? Różne są opinie na temat tej karcianki. Jedni chwalą inni kręcą nosem. Ale na BGG dość wysoko, większość not po 8.
A tak w ogóle to pomysł by w dwa dni się spotkać był dobrym pomysłem. Na drugi raz trzeba tak zrobić

- Darth Misiekh
Mi się ogólnie podoba ale może być to spowodowane tym, że uwielbiam świat Warhammera 40000. Chociaż do jednej rzeczy można się tam przyczepić i to bardzo - tłumaczenia kart. Niektóre z nich są tak dziwnie przetłumaczone, że dopiero przysiadając nad słownikiem może wyjaśnić o co autorowi mogło chodzić ( dla tych co grali chodzi mi o kartę "Komin Spór" )
- Święty
ok, to jeszcze Daniel potwierdzi i możemy grac jutro, ja przyniose Pacyfic Typhoon, sprobuje przeczytac zasady do jutra
- Święty
czmielon jak masz zasady do Pacyfic'a to podrzuć na priva jakiś link czy coś
Nie mogę znaleźć instrukcji nawet po ang.... Z góry dzięki! Z chęcią zagram w taki klimat

Widzę Maciek, że zapomniałeś naszą ostatnią rozmowę.
Mnie jutro nie będzie, jestem już umówiony.
Może następnym razem się uda
Udanej zabawy i najlepiej zadzwońcie już dziś do Tomka, bo on też woli wiedzieć wcześniej a wiem, że na forum sporadycznie wchodzi (normalnie pracuje ale jak się umawiacie na 17 to może będzie i w pracy i na spotkaniu, po prostu dajcie mu znać).
Mnie jutro nie będzie, jestem już umówiony.
Może następnym razem się uda

Udanej zabawy i najlepiej zadzwońcie już dziś do Tomka, bo on też woli wiedzieć wcześniej a wiem, że na forum sporadycznie wchodzi (normalnie pracuje ale jak się umawiacie na 17 to może będzie i w pracy i na spotkaniu, po prostu dajcie mu znać).
ok, to mamy 3 osoby, akurat tyle ile trzeba, zasady nie wiem czy sa na necie, ale sa proste wiec wytluamcze, czyli do zobaczenia jutro o 17