Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam, mam gorącą prośbę: kupiłem na allegro gre planszową Osada, lecz nie mam do niej instrukcji szukałem wszędzie w sieci lecz bez efektów. Moglibyście mnij więcej opisać jak się w nią gra? Najlepiej jakby ktoś zeskanował.
Z góry dziekuje
Witaj! Ktoś sprzedał grę bez instrukcji? Może popróbuj jeszcze się odezwać do osoby, od której kupiłeś, bo to jest zdecydowanie nie w porządku.
Ja niestety nie pomogę, bo zasad nie znam, ale w jednym z wątków na forum (o tutaj) udzielał się autor gry Osada wydanej przez firmę Alexander - jeśli to o tę grę chodzi, to możesz spróbować poprosić go przez PW albo maila o zasady.
Być może nawet lepiej, gdybyś przepisy dostał od autora, bo jak autor twierdzi, wydawca zmienił bez uzgodnienia z nim oryginalne przepisy i to niestety na niekorzyść gry.
Chciałem samemu zrobić tom grę ale na pierwotnych zasadach (autora, nie wydawcy)
Na innym forum był link z tom instrukcjom ale już nie działa jeśli ktoś to skopiował to proszę udostępnić.
Traktor który umieściłeś w swej wypowiedzi, jak rozumiem pokazuje twoje przywiązanie do roli i znaczenia wsi polskiej w nowoczesnym skomputeryzowanym świecie?