[Gdynia] Środowe wieczory w SHAGA
Re: [Gdynia] Czwartkowe wieczory w Karczmie Gdyńskiej
a ja patrzę jak Wy graciesurmik pisze:Świetnie. Plan jest taki: ja z Klodsonem od 16 do 17:30 zagramy w Day of Heroes, od 17:30-18 wy z Odim pomeczycie Santiago, ja z Arturem, Ania i kimś jeszcze od 17:30 Indonesia. Jeżeli skończymy Indonesię to od ok.20-20:30 kopiemy tyłek Odiemu....eeee..... Kubie w Letters From Whitechapel

Możesz wziąć. Ja bym chętnie jakiś sprawdził, a na pewno będzie trochę czasu żeby zagrać.
- Markus
- Has thanked: 636 times
- Been thanked: 311 times
planowałem wpaść ale jak mam tylko patrzeć to mówię pass, umawiajcie się na gry może na privie bo tak to sprawiacie wrażenie jakby już nikt inny miał nie wpadać
- Odi
- Administrator
- Has thanked: 730 times
- Been thanked: 1114 times
Ej no proszę Cię... A co za problem napisać na forum że się wpadnie, i że np chętnie się przytnie w Whitechapel czy Indonesię? Żaden
Nie marudź tylko wpadaj!

Nie marudź tylko wpadaj!
Brakowało mi Ciebie Rafał
Wpadaj,wpadaj miejsce na 100% się znajdzie, tylko napisz, o której będziesz.

Jak na razie parę osób pisało że wpadnie, a do tej pory chyba tylko jedna osoba z forum przyszła więc nie miejcie pretensji że nie uwzględnia się was w planach.
Ale co do gier i miejsca to akurat nie ma problemu, jak ktoś będzie chciał w coś zagrać to zagra
edit:
Zresztą z tego co pamiętam to kolega carosh chyba sam kiedyś napisał że przyszedłby tylko popatrzeć
Ale co do gier i miejsca to akurat nie ma problemu, jak ktoś będzie chciał w coś zagrać to zagra

edit:
Zresztą z tego co pamiętam to kolega carosh chyba sam kiedyś napisał że przyszedłby tylko popatrzeć

no i taki mam zamiarklodson pisze: edit:

Można się jeszcze podłączyć, też chętnie popatrzę 

- Odi
- Administrator
Niestety, wszystkie bilety na trybunę VIP zostały już wyprzedane.
Dostępne są natomiast najtańsze wejściówki, pozwalające na stojąco przypatrywać się tylko jednej z aktualnie rozgrywanych gier.
Dostępne są natomiast najtańsze wejściówki, pozwalające na stojąco przypatrywać się tylko jednej z aktualnie rozgrywanych gier.
Myślałem, że karnet VIPowski mam dożywotnio
Zgadzam się z Rafałem, kiście się w tym swoim sosie i żeby nikt nowy nie przychodził

Zgadzam się z Rafałem, kiście się w tym swoim sosie i żeby nikt nowy nie przychodził

- Odi
- Administrator
Rany, ale robicie z igły widły...
Jakbyśmy co najmniej robili selekcję przy wejściu.
Jakoś ludzie przychodzą, każdy w coś gra i nikt się nie skarży.
Nie rozumiem krytyki umawiania się na konkretne gry. W każdym spotkaniowym wątku ludzie tak robią. Nic w tym złego nie widzę. Każdy może się dołączyć, każdy może proponować własne gry i zbierać ekipę do rozgrywek.

Nie rozumiem krytyki umawiania się na konkretne gry. W każdym spotkaniowym wątku ludzie tak robią. Nic w tym złego nie widzę. Każdy może się dołączyć, każdy może proponować własne gry i zbierać ekipę do rozgrywek.
Ok, wezmę wieżę, kupców i budowniczych ich karczmy i katedry. tylko weź podstawkę:pklodson pisze:Możesz wziąć. Ja bym chętnie jakiś sprawdził, a na pewno będzie trochę czasu żeby zagrać.
- sowacz
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 33 times
Na 70% wpadnę jutro do karczmy. Znajdą się chętni na rozdziewiczanie Dominant Species? Chętnie wytłumaczę zasady. Pewnie o 16:00 już bym był.
Bartek wyluzuj, tylko żartowałemOdi pisze:Rany, ale robicie z igły widły...Jakbyśmy co najmniej robili selekcję przy wejściu.

Nie narzekam, ostatnio przyszedłem wcześniej się nie anonsując i udało się zagrać w Haggisa (dlaczego go kupiłem przez zagraniem z Markiem?)

- BartP
- Administrator
- Has thanked: 397 times
- Been thanked: 936 times
Wpadać, nie gadać, naprawdę miła atmosfera. A mi też zdarzyło się wpaść niezapowiedzianym i coś się znalazło.
Ale niestety dziś nie dam rady :/.
Ale niestety dziś nie dam rady :/.
Sprzedam nic
Wow, ale się ruch zrobił
Może na stałe przeniesiemy spotkania na wtorek?

Może na stałe przeniesiemy spotkania na wtorek?

Niestety, wypadła mi ważna rzecz nagle i mnie dzisiaj nie będzie.
to na którą jakby co przyjechać.. bo jak nikogo nie będzie to mi się słabo będzie chciało czekać 

Ja będę o 16 już więc zapraszam. Chyba że wszyscy przychodzimy na 17.30?
Jak chcesz byc o 16 to wez ze soba jakas gre bo ja mam tylko carcassonne przy sobie.
Jak chcesz byc o 16 to wez ze soba jakas gre bo ja mam tylko carcassonne przy sobie.
Mogę wziąć Dominion , Munchkin albo Cytadele tak na szybko, bo na D&D: Castle Ravenloft albo Wrath of Ashardalon to musiałbym go porządnie spakować i nie wiem czy na 16 bym się wyrobił (35 min żeby dojechać do centrum potrzebuję)
- sowacz
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 33 times
rozmówiłem się z klodsonem i my będziemy o 16. Ja biorę Dominion podstawkę więc jak ktoś ma zamiar brać to odradzam 

Dzisiaj najpierw Dominion z caroshem i Grzesiem. Później Dominant Species z caroshem, Grzesiem, sowaczem i Skowronem.
(Bardzo fajna gra, ale na dość dużo rzeczy trzeba zwracać uwagę na raz i często przez mały błąd można dużo sobie zepsuć. Mimo że graliśmy około 4 godzin chętnie zagrałbym w to jeszcze kiedyś.)
Później doszedł Ania, Artur, Ania i Radek którzy po przyjściu Odiego zagrali najpierw w Santiago, a później w LfW.
(Bardzo fajna gra, ale na dość dużo rzeczy trzeba zwracać uwagę na raz i często przez mały błąd można dużo sobie zepsuć. Mimo że graliśmy około 4 godzin chętnie zagrałbym w to jeszcze kiedyś.)
Później doszedł Ania, Artur, Ania i Radek którzy po przyjściu Odiego zagrali najpierw w Santiago, a później w LfW.