Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
staszek pisze:Coś nie ma odzewu na moje wezwania, może muszę zwiększyć listę gier, w które chciałbym zagrać
Jakby ktoś przyniósł to Empires(już nie AoE-zmiana nazwy była), sam mogę jeszcze zaproponować oprócz wymienionych wcześniej Książąt Florencji i W cieniu cesarza.
Age Of Empires mogę przynieść, a jakby nie było chętnych to, w TS mógłbym spróbować - wcześniej nie grałem, tyle co parę razy w 1960:MtP, a to podobno podobne jest.
widzę, że Kostyr nie doskoczy... czyli dowodzenie Galactiką przejmuje pewnie trutu... będę około 17.00 - i oby zebrała się załoga i było czym lecieć...
dezerter pisze:widzę, że Kostyr nie doskoczy... czyli dowodzenie Galactiką przejmuje pewnie trutu... będę około 17.00 - i oby zebrała się załoga i było czym lecieć...
Sporo słyszałem o BSG i chętnie bym spróbował, jeśli w Space Alerta zbierze się tyle osób, aby Draco miał jak grać <bo się już zadeklarowałem, a nie chce Draco wystawiać:) >
staszek pisze:W takim razie szukamy 2-3 osób na 16 na AoE III.
Ja bym mogła spróbować ale jestem kompletnie zielona, więc jeśli chcecie świeżaka do ekipy to będę wdzięczna za wytłumaczenie zasad A jeśli nie, to w razie czego mogę dołączyć do jakiejś innej gry. Będę o 16tej.
Bez przesady już 3 Empires od Wallace wystarczą(Rise,Struggle i of the Ancient World)
Age mógł zrobić jego dobry znajomy
Zdarza mi się czasem zagrać przecież w coś co nie jest Wallacem i również jest fajne-patrz Vinhos
Witam,
udało się przybyć niezapowiedzianie i zagrać w 6 w AoE III. Kilku nowicjuszy, kilku Świeżaków i kilku doświadczonych graczy razem decydowało o losach nowego świata. Grałem dawno i odświeżenie zasad się zdecydowanie przydało. Spodziewałem się bardziej negatywnych odczuć po grze, jednak było miło i przyjemnie o ledwo obronione 2 miejsce .
Dziękuje współgraczom za partię oraz miłą atmosferę.
Jednocześnie miałbym prośbę, czy w przyszłym tygodniu (lub przy innej okazji) istniała by możliwość poznania gry Shipyard?
Pozdrawiam.
Ja też dziękuję za Age of Empires Gra bardzo mi się podobała, spodziewałam się czegoś nie do ogarnięcia a tu miła niespodzianka, bo gra nie jest aż taka trudna, a grało się rzeczywiście bardzo miło i w wesołej atmosferze
staszek pisze:Bez przesady już 3 Empires od Wallace wystarczą(Rise,Struggle i of the Ancient World)
Age mógł zrobić jego dobry znajomy
Zdarza mi się czasem zagrać przecież w coś co nie jest Wallacem i również jest fajne-patrz Vinhos
Staszku, ale sam przyznasz, że jak myślisz, że gra jest od Wallace'a, to gra Ci się przyjemniej?
Żartuję sobie oczywiście, bez urazy.
Moje blogowanie na ZnadPlanszy.pl
Na BGG jako GekoPL. Ja tu tylko moderuję, żaden ze mnie administrator.