[Lublin] MDK
- Ink
- Administrator
- Has thanked: 132 times
- Been thanked: 207 times
- Kontakt:
Re: [Lublin] MDK
Mam London i mogę się pojawić.skorpion pisze:Znów zapytam, czy ktoś się pojawi w piątek?
Games Fanatic -/- Gradanie -/- Za dużo gier
O ile wyraźnie nie zaznaczono inaczej, powyższa wypowiedź nie jest stanowiskiem moderacji lub administracji forum.
O ile wyraźnie nie zaznaczono inaczej, powyższa wypowiedź nie jest stanowiskiem moderacji lub administracji forum.
Ja planuję być z jedną osobą jeszcze. A do tego krzysiek chciał gdzieś się pojawić w między czasie i coś zagrać
- Leviathan
- Has thanked: 458 times
- Been thanked: 1244 times
- Kontakt:
-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 8 times
Może głupie pytanie, chociaż ponoć takich nie ma. Ale czy moglibyście podać dokładny adres gdzie i czas kiedy się spotykacie? Jestem dopiero od kilku dni w Lublinie i chętnie bym w coś zagrał 
Pozdrawiam

Pozdrawiam
- kwiatosz
- Has thanked: 143 times
- Been thanked: 423 times
- Kontakt:
Spotykamy się tu (a raczej oni się spotykają, bo mnie prawie nigdy nie ma...) w godzinach 17-22. W piątki.
Do ostatniej chwili miałem nadzieję, że się pojawię, ale znowuż dupa
Do ostatniej chwili miałem nadzieję, że się pojawię, ale znowuż dupa

Czy istnieje miejsce bardziej pełne chaosu niż Forum? Jednak nawet tam możesz żyć w spokoju, jeśli będzie taka potrzeba" - Seneka, Listy moralne do Lucyliusza , 28.5b
ZnadPlanszy kwiatosza|ZnadPlanszy gradaniowe
Rebel Times - miesięcznik miłośników gier
- Leviathan
- Kontakt:
"Tu" (wyjaśnienia Kwiatosza) oznacza Młodzieżowy Dom Kultury przy ul. Dolnej Panny Marii. Sala nr 22.Kretilla pisze:Może głupie pytanie, chociaż ponoć takich nie ma. Ale czy moglibyście podać dokładny adres gdzie i czas kiedy się spotykacie? Jestem dopiero od kilku dni w Lublinie i chętnie bym w coś zagrał
Pozdrawiam
A co do głupich pytań, to owszem istnieją. To akurat nie było głupie

- kwiatosz
- Has thanked: 143 times
- Been thanked: 423 times
- Kontakt:
Czy istnieje miejsce bardziej pełne chaosu niż Forum? Jednak nawet tam możesz żyć w spokoju, jeśli będzie taka potrzeba" - Seneka, Listy moralne do Lucyliusza , 28.5b
- Leviathan
- Kontakt:
-
- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 23 times
Jeśli jeszcze takowe są to chciałbym zarezerwować miejsce przy Londynie:) Przyjdę też z nadzieją, że pod pachą Michała znajdzie się Small World;)
- Ink
- Administrator
- Kontakt:
Nie będzie mnie w piątek.
W przyszły piątek (19.08.) będzie w WOKu 24h z RPG, więc się za bardzo nie nastawiajcie na granie. Jest też już wstępny termin na kolejną edycję 24h na planszy (koniec września). Jak się dogadam z Adamem to Wam napiszę dokładnie. Gdybyście byli zainteresowani robieniem czegoś w ramach 24h na planszy to zgłaszajcie się do Adama. Tyle newsów dla Was 

Witam,
Jestem właśnie na wakacjach na starych śmieciach w Lublinie i mam pytanie, czy na te piątkowe spotkania może przyjść każdy, czy też jest to spotkanie czysto towarzyskie? Czy przynosicie swoje gry (pytam, bo jako osoba uzależniona mam ze sobą kilka)?
Pozdrawiam
Kacper
Jestem właśnie na wakacjach na starych śmieciach w Lublinie i mam pytanie, czy na te piątkowe spotkania może przyjść każdy, czy też jest to spotkanie czysto towarzyskie? Czy przynosicie swoje gry (pytam, bo jako osoba uzależniona mam ze sobą kilka)?
Pozdrawiam
Kacper
- Ink
- Administrator
- Kontakt:
Jak już wcześniej innym wyjaśnialiśmy - jak najbardziej na spotkania może przyjść każdy. Jedynym ograniczeniem jest to, że ludzie czasami wcześniej umawiają się na jakieś konkretne partie (głównie w tym wątku), więc jeśli nie dasz w żaden sposób znać, że się pojawisz, to możesz trafić na grę z kompletem zajętych miejsc.kacek pisze:Witam,
Pozdrawiam
Kacper
Przynosimy swoje gry, ale jest też spora biblioteka klubowa.
Ok, dzięki za odpowiedź. A wiadomo, co będzie grane mniej więcej w ten piątek? Ja mam ze sobą Merchants&Marauders, Draculę i 7 cudów, to mogę coś zabrać.
- Leviathan
- Kontakt:
-
Michał - satanista!;P Jutro ponegocjuję z żoną i może znowu uda mi się wpaść. Muszę się orientować w nowościach:p
Ja w ramach potwierdzenia. Parę osób się deklarowało że będzie więc warto wiedzieć ile i ustalić w co gramy.
-
Całkiem możliwe, że wpadnę i chętnie spróbuję 7 Cudów(jeśli oczywiście zaszczyci nas swoją obecnością właściciel gry). Równie chętnie siądę sobie z kimś z boczku i nauczę się TTA. W ramach zapoznawania się z topowymi tytułami nie pogardzę też Le Havrem, Dominant Species, wysokim napięciem lub nawet agricolą.
WitamFilip Apostoł pisze:Całkiem możliwe, że wpadnę i chętnie spróbuję 7 Cudów(jeśli oczywiście zaszczyci nas swoją obecnością właściciel gry). Równie chętnie siądę sobie z kimś z boczku i nauczę się TTA. W ramach zapoznawania się z topowymi tytułami nie pogardzę też Le Havrem, Dominant Species, wysokim napięciem lub nawet agricolą.
Jasne, że przyjdę z 7 cudami. Po ostatnim spotkaniu już się nie mogę doczekać. I też chętnie zagrałbym w coś jeszcze. Też zacnie byłoby zagrać w wymienione przez Ciebie tytuły. Zwłaszcza chętnie spróbowałbym TTA i Le Havre.
Właśnie nabyłem sobie Civ Sid Meiera, to ew. mogę też przynieść.
Jest szansa że i ja wpadnę. A jak przyjdę to pewnie z kimś. Jakoś to będzie ale na 1000% nie mogę powiedzieć.
Niestety nie zdążymy zagrać ani w TTA ani w Cywilizację Sida Meiera bo będzie trzeba wyjaśnić zasady i poprostu nie wyrobimy się w czasie. Natomiast damy radę Le Havre ale zakładam że tylko to wtedy. Chyba że po nim zostanie czas jeszcze to będzie moża w 7 cudów. Ewentualnie mogą być inne propozycje.