Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
W taki spsoób to można i na 50 osób zagrac, ale chodzi o rozsądą ilośc kart jaką rozdasz a ile zostanie. Wiec mają dowolne 2 Dixity 8 osób to jest tak optymalnie.
Ja też będę bo muszę zaliczyć Castoramę.
Tak więc około 17-stej można się mnie spodziewać.
Lamer - możesz przynieść Poison i Cave Troll? Nie mówię, że na 100% zagramy ale fajnie by było.
Jacek, jednak zamówienie będę robił pod koniec sierpnia. 31.08 ma wyjść jedna gra więc koszyk będzie full. Jak coś chcesz to pisz. Ja będę mógł to przywieźć 6 września na spotkanie. Paczka powinna do tej pory dojść.
EDIT
Aaa Tomek, oczywiście nie krępuj się i jak tylko coś chcesz to mów, zamawiamy.
Odnośnie tej wczorajszej cyfry (nazwy gry) to jest parę pozycji, które jej odpowiadają więc nie wiem czy wszystkie czy tylko jedną konkretną chcesz?
Ja sie pojawie (aby tylko były nim 3 osoby) i jak nikt nie ma nic przeciwko to proponuje - bo dawno nie było - Shadows over Camelot. Eventualnie mozemy zagrac w Mystery Express jak sa chetni, a miedzyczasie 7 cudów (to tylko 30 min). Jesli mam przynieść cos innego to pisać - lista jest dostępna.
p.s. przyniose jeszcze Neuroshime Hex moze sie uda zagrac 2 na 2 - około 40 min powinno nam to zająć.
Ostatnio zmieniony 21 sie 2011, 16:09 przez Thorin, łącznie zmieniany 1 raz.
Angielski nie zniechęca. Już czytam zasady. Daj tylko znać czy na 100 % będziesz we wtorek, cobym na darmo paliwa nie spalał Albo możemy się na inny termin umówić, nie koniecznie wtorkowy.
Już ostatnio mówiłem,że mnie nie będzie przez kolejne dwa spotkania - jak sie uda, a szanse sa małe, to 6 wrześna sie pojawie tylko częściowo.
Z tego co pamientam to Daniel też wspominał ze go przez 2 spotkania nie będzie - a to najbliższe jak sie nie myle jest drugim - chyba ze sie coś mu pozmieniało ale to On sam wam z pewnosci opowie.
W sumie to zacząłeś od Washington's War'a. ;)Trochę szkoda, że tak wyszło z Blackbeardem, bo w przyszłym tygodniu nie będzie już Artura, a żeby umówić się gdzieś dodatkowo też nie ma już czasu. My postaramy się być jutro w 3 z nastawieniem w takim razie na M&M. Zapowiada się jednak, że w takim układzie będzie nas 5, także nie wiem co z tego grania wyjdzie. A może dorobimy po prostu 4 stateczki w jakimś kolorze i kartę statku dla gracza i zagramy w 5
W grze o tron zwyciężasz albo giniesz. Nie ma ziemi niczyjej. - Cersei LannisterSkromna lista gier na BGG.