Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam!
Znajdą się gracze może z Otwocka lub okolic? Mam trochę planszówek jednakże nie mam z kim grać. Chodziłem mniej więcej regularnie do klubu Smok na ulicy Warszawskiej. Mają tam Agricolę, Osadników z Catanu, Runebounda, Horror w Arkham i Wysokie Napięcie. Zachodząc tam co czwartek rzadko kiedy ktoś grał w wymienione tytułu. Tam raczej przychodzą uczniowie szkół podstawowych pograć w ping-ponga lub na playstation. Więc rzadko kiedy jest możliwość zagrania w większym gronie.
Są tu jacyś Otwoszczaninie chętni do gry? Jeśli tak macie jakieś propozycje do zagranie gdzieś w coś? Bo w tym klubie mogło by się dać zorganizować jakieś kółko czy cuś. Szukam tylko graczy
Ha, jak jeszcze mieszkalem w Jozefowie to nic takiego jak Smok nie bylo.
Generalnie zachecam do piatkowych odwiedzin na Politechnice. To raptem 40-50 minut jazdy.
Każdy może,prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczenie do krytyki, panie, tu nikomu tak nie podoba się.Tak więc z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie.
Reaktywacja tematu: żyje ktoś jeszcze w tym miasteczku?
Osobiście zbaczam w stronę AT, ale dobrym euro nie pogardzę i jestem otwarty na nowe doświadczenia
Mam Descenta, Diunę, Civ FFG, Utopię, Talisman i parę pomniejszych rzeczy.