W razie czego taśma klejąca + nożyczki i nie ma problemupalladinus pisze: @up: Mam nadzieję, że ta dwuczęściowa plansza to tylko pogłoska...

W razie czego taśma klejąca + nożyczki i nie ma problemupalladinus pisze: @up: Mam nadzieję, że ta dwuczęściowa plansza to tylko pogłoska...
Wersja oryginału oscyluje wokół 200 zł - mam nadzieję, że wersja polska będzie co najmniej o połowę tańszapiotrek_szczecin pisze:Wiecie może w jakiej cenie ma być TS? A może sie domyślacie
Ufff.Przemek Bard.pl pisze:Przede wszystkim chciałbym już oficjalnie potwierdzić, że mapa będzie cięta dokładnie tak jak w oryginalnej wersji Deluxe, także proszę się nie obawiać o 2 częściową planszę
Mam nadzieję że przed drukiem zaprezentowane zostaną wszystkie elementy gry (łącznie z instrukcją), tak żeby można było wyłapywać błędyPrzemek Bard.pl pisze:Ponadto w przyszłym tygodniu w mniejszej lub większej części postaramy się zamieścić elementy gry, których jeszcze nie prezentowaliśmy. Będą to wersje ostateczne, także mam nadzieje, że wszystkim przypadną do gustu. (Oczywiście sam w to nie wierzę, ale pomarzyć można)
A czemu gra która ma dużo kart, żetonów, dużą planszę itp ma kosztować 100zł?Wothan pisze:Wersja oryginału oscyluje wokół 200 zł - mam nadzieję, że wersja polska będzie co najmniej o połowę tańsza
Ja za to słyszałem, że gra będzie dodawana do najbliższego numeru ŚGPGeko pisze:Ja mam oficjalną informację. Ponieważ drukowanie polskich liter jest dużo tańsze niż angielskich, polska wersja będzie kosztować maksymalnie 60 zł. A w przedsprzedaży będzie zniżka 70%.
Wow! No tego się nie spodziewałem.surmik pisze:Wow! Cena sugerowana 149pln a w sklepach internetowych na pewno będzie taniej (pewnie około 130pln). Jestem pod wrażeniem...
Edit: http://www.bard.pl/0,14659,oferta,categ ... 5-1989.htm![]()