(Warszawa) Agresor - Piątek WIBHiIŚ PW
-
- Been thanked: 7 times
Re: [Warszawa] AGRESOR Piątek Inżynieria Środowiska PW
Będę. Znajdzie się miejsce o 15.30 na oel, czy przychodzić później? Jak się wyrobimy, to też chętnie zagram później w dp, chyba, że sipio celowo chcesz partię dwuosobową zmontować z myślą o recenzji? Jak tak, to przyjmuję zapisy na Dungeon Twister.
Ja bym chciał do ciemnej nocki tak układać z wami razem,
Ale dajcie nowe klocki, albo zmieńcie ten obrazek!
Mogę przynieść
Mogę przynieść
Ja się postaram na 15.30 być, a instrukcje przeczytam jutro ;]
Człowiek nie potrzebuje żadnej religii, gdy nie ma problemów.
pogubione osoby jako że zgłosiły się jako wcześniej mają miejsce przy pierwszej rozgrywce która rozpocznie się o 15:30,piotrsmu pisze:chętni na OeL:
piotrsmu
GrzeL
staszek -zrezygnowal
dasilwa -zrezygnował
tadzikg
schizofretka
ja mam już pierwszą jedno osobową partię za sobą pozostaje wybór wariantu.
jeżeli schizofretka lub tadzikg będzie chciał wariant długi gramy wariant długi.
Nie czekamy na spóźnialskich.
dobra, to możemy spróbować tego Before The Wind.jingowawa pisze:Nie jest to może rasowa ekonomia, ale mam Before the Wind, w które jeszcze nie grałem i chętnie bym zagrał. Pewnie będe też mial 7 cudów.UgluK pisze:Ewentualnie, jak ktoś poszukuje partnerów do np. Small World, 7 Wonders, czy może jakaś fajna ekonomiczna,
to się chętnie do kogoś dołączymy:)
Poza tym przyniosę Taluve i Haciende.
W 7 cudów też chętnie zagram szybko partyjkę;)
Tylko że ja będę dopiero koło 17:00 na miejscu
- jingowawa
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 4 times
Spoko, ja też będę ok 17.00, pewnie nawet chwile po. Co prawda 7 cudów mi sie nie zmieściło, ale oprócz Before the Wind, mam jeszcze Notre Dame Felda i St. Petersburg.UgluK pisze:dobra, to możemy spróbować tego Before The Wind.jingowawa pisze:Nie jest to może rasowa ekonomia, ale mam Before the Wind, w które jeszcze nie grałem i chętnie bym zagrał. Pewnie będe też mial 7 cudów.UgluK pisze:Ewentualnie, jak ktoś poszukuje partnerów do np. Small World, 7 Wonders, czy może jakaś fajna ekonomiczna,
to się chętnie do kogoś dołączymy:)
Poza tym przyniosę Taluve i Haciende.
W 7 cudów też chętnie zagram szybko partyjkę;)
Tylko że ja będę dopiero koło 17:00 na miejscu
- Jaszczur18
W takim razie przyniosl bym w nastepnym tygodniu moze uda sie zagrac:)nahar pisze:Chętnie zagram, ale nie w ten piątek.Szturmo pisze:Ja na wojenkę bym się pisał, może znajdą się jeszcze chętni żeby dobić do czterech.Jaszczur18 pisze:Czy ktos by nie mial ochoty zagrac w piatek w gre wojenna moge przyniesc hannibal barkas 4 graczy lub bonaparte 5-6 graczy?
Może w następny?
Pasuje mi też sb-niedziela.
Witam wszystkich forumowiczów. Chciałbym się dołączyć do jakieś gry planszowej w sobotę. Sam mogę przynieść shadows over camelot, warior knights lub bitwy westeros.
-
- Been thanked: 7 times
Mnie w tą sobotę mnie nie ma, ale chętnie pograłbym z kimś w BoWa - mam nawet pomalowaną kopię! - więc się polecam na przyszłość.
Ja bym chciał do ciemnej nocki tak układać z wami razem,
Mogę przynieść
Mogę przynieść
- jax
- Has thanked: 97 times
- Been thanked: 258 times
Dzisiaj niedyspozycja i gorączka trochę mnie zmogła, późno dotarłem i wcześnie wyszedłem. Udało mi się rozegrać 5-tą już partyjkę w Last Will i ocena rośnie mi do 8. Każda partia inna i świeża, mimo że wszystkie rozegrane tylko na podstawowym wariancie 70 kasy do wydania 

Mechaniki dice placement i dice manipulation świadczą o słabości i braku pomysłowości projektanta.
--
"We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
G. B. Shaw
--
"We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
G. B. Shaw
- Don Simon
- Moderator
- Been thanked: 1 time
A w najblizszy piatek (16.12) bedzie kolejne podejscie? W DS bym chetnie poznal, instrukcje moge przeczytac jak jest na BGG.jax pisze:Przypominam że o 17:00 mozna zagrać w Dominant Species. Potrzeba tylko 2 ochotników
Każdy może,prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczenie do krytyki, panie, tu nikomu tak nie podoba się.Tak więc z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie.
-
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 33 times
wstępnie jak wiem, jax jest umówiony na grę, w której występuje najlepsza pomoc gracza 

- jingowawa
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 4 times
Dziękuje współgraczom za piątkowe partie w Before the Wind i Notre Dame. Niestety drobne niedopatrzenie, które zaowocowało plagą w połowie gry przekreślło mi całą rozgrywkę, ale i tak to była bardzo fajna partia.
Jax, ja chętnie zagram w to Last Will w końcu, ale to dopiero po świętach, bo za tydzień mnie nie będzie.
Jax, ja chętnie zagram w to Last Will w końcu, ale to dopiero po świętach, bo za tydzień mnie nie będzie.
- Franek Strzała
Kompletuje ekipe na najblizszy piatek na Struggle of Empires. poza tym to nie bylo mnie w Agresorze chyba od Wielkanocy:)
Wstępnie deklaruje swoje uczestnictwo w SoE o ile rozgrywka rozpocznie się wcześnie rokując szanse na zakończenie przynajmniej dwóch etapów
Przyniosę "Piastowie, Narodziny Orła" - to gra na 2-4 osoby.
Są na nią chętne przynajmniej 2 osoby i przydałyby się jeszcze 2 lub jedna. Ja wolałbym w co innego zagrać.
Kolega może przynieść Battlestar Galactica lub Napoleonic Wars i ja na to chętny jestem ale oczywiście trzeba kolejnych osób do tego.
Ja mogę przynieść inne wieloosobówki np. : Kutuzov, Wellington, Onward Christian Soldiers, Sword of Rome, Orzeł i Gwiazda,
Są na nią chętne przynajmniej 2 osoby i przydałyby się jeszcze 2 lub jedna. Ja wolałbym w co innego zagrać.
Kolega może przynieść Battlestar Galactica lub Napoleonic Wars i ja na to chętny jestem ale oczywiście trzeba kolejnych osób do tego.
Ja mogę przynieść inne wieloosobówki np. : Kutuzov, Wellington, Onward Christian Soldiers, Sword of Rome, Orzeł i Gwiazda,
- herman
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 52 times
Ja też chętny jak zwykle na jakieś wojowanie, najchętniej SoE. Niestety nie wiem czy nie będę musiał o 20 wyjść, ale to się okaże w ptk.
-
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 33 times
Jax w ile osób gramy w OeL-bo mam jednego chętnego jeszcze(licząc ze mną i z Tobą to już 3 osoby) ?
- Jaszczur18
Szukam graczy na gre wojenna bonaparte 6-5 graczy lub hannibal barkas 4 graczy
Szturmo i Nahar czy dalej jestescie chetni na gre w ten piatek? W ostatecznosci moge przyniesc boze igrzysko na 3
Szturmo i Nahar czy dalej jestescie chetni na gre w ten piatek? W ostatecznosci moge przyniesc boze igrzysko na 3
- Franek Strzała
Ja niestety musze sie wycofac z mojej propozycji Struggle of Empires:( zapomnialem ze ide na koncert. wszystkich co zeby sobie ostrzyli bardzo przepraszam. pojawie sie w klubie na pewno ale z racji koncertu przywitam sie i popatrze jak gracie:)
Jaszczur ja bym chętnie pograł, ale w ten piątek nie dam rady przyjść.
Witam:)
Czy może komuś brakuje 2 osób do OeL?:)
Czy może komuś brakuje 2 osób do OeL?:)
O 17:00 startuje A Game of Thrones LCG.
1. Kostyr
2. Brown_Jenkin
3. Wasylus
4. Inermis
1. Kostyr
2. Brown_Jenkin
3. Wasylus
4. Inermis
Raczej będzie 3 chętnych (ze mną) do rozgrywki w Napoleonic Wars.
Postaramy się zagrać szybkim tempem i jeszcze 1 lub 2 graczy, którzy znają dobrze tą grę, jest mile widzianych.
Najlepiej będzie w sali 17 bo tam z pewnością będzie ciszej.
Można zacząć przed 17:00.
Postaramy się zagrać szybkim tempem i jeszcze 1 lub 2 graczy, którzy znają dobrze tą grę, jest mile widzianych.
Najlepiej będzie w sali 17 bo tam z pewnością będzie ciszej.
Można zacząć przed 17:00.
Chciałbym przyjść w piątek z dwoma kumplami i jak się da to dołączylibyśmy do czegoś. Więc jak ktoś szuka graczy do czegokolwiek to jesteśmy chętni.