Działa na ipadzie!
brisbane pisze: Polecam
Niewierzebrisbane pisze:Również polecam
To gdzie sie podziewaszSenaszel pisze:brisbane pisze: PolecamNiewierzebrisbane pisze:Również polecam![]()
![]()
![]()
Żeby nie było, że off top. WciążPolecam. Strona wciąż świetna
Przenieśli mój post z osobnego tematu (spójrz na TEMAT), ale fakt, że teraz nieźle to wyglądaSenaszel pisze:brisbane pisze: PolecamNiewierzebrisbane pisze:Również polecam![]()
![]()
![]()
Żeby nie było, że off top. WciążPolecam. Strona wciąż świetna
Wypadałoby wspomnieć przy podawaniu takiego linka, że nowi użytkownicy BGA rejestrujący się z twego linka dadzą ci czasowe członkostwo w Klubie BGA.medicus pisze:Gram od kilku dni, zdecydowanie fajna sprawa
Prosta rejestracja, gry wyglądają jak na oryginalnych planszach, intuicyjna grywalność
http://pl.boardgamearena.com?s=11850597
Może zrobimy sobie jakąś ligę w Stone Age, Puerto Rico, Troyes albo Caylusa?
No głownie z uprzejmości, jak zauważyła Senthe, ale też z powodów informacyjnych - jak ja się rejestrowałem na BGA to nie wiedziałem, że mogę kogoś tak wspomóc i mogłabyś to być TyVeridiana pisze:Innymi słowy, chciałbyś się zarejestrować i broń Boże koledze nie pomóc? Pewnie w podzięce za to, że podaje fajnego linka?![]()
Jeśli nowemu rejestrującemu niczego nie ubywa przez to, że wejdzie akurat przez tę osobę, to czemu mialaby niby służyć ta informacja?
+1lacki2000 pisze:No głownie z uprzejmości, jak zauważyła Senthe, ale też z powodów informacyjnych - jak ja się rejestrowałem na BGA to nie wiedziałem, że mogę kogoś tak wspomóc i mogłabyś to być Ty
Co?Pomagać to się powinno bezinteresownie. niechęć do nieświadomego pomagania świadczy o wyrachowaniu.
Zmuszanie do nieświadomego pomagania świadczy o fanatyzmie i narzucaniu swoich zasad innym. Oraz o nieuczciwości. Jak ktoś mi podrzuca takie linki z referalkami i powie o tym, to często-gęsto kliknę, bo co mi szkodzi. Jak robi to potajemnie, znaczy ma nieczyste zamiary i skąd mam wiedzieć, czy nie ma tam przy okazji ukrytego spamo-reklamowego serwisu czy trojana (tak wiem, link z BGA widać, ale chodzi mi o zasadę, nie wszystkie adresy są nam znane).Veridiana pisze:Pomagać to się powinno bezinteresownie. niechęć do nieświadomego pomagania świadczy o wyrachowaniu.