Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mniej więcej od roku gramy u mnie w domu w piątki od godziny 18 do hmmm dopóki starczy sił i chęci , czasami też w inne dni jak znajdzie się odpowiednia liczba chętnych.
Ostatnio trochę osób ma L4 więc postanowiłem napisać tutaj, może znajdą się chętni z Jastrzębia lub sąsiednich miast by trochę pograć.
Zapraszam również do WDK Czyżowice (czwartki 19.00-22.00), w zeszłym tygodniu przenieślismy się z grania domowego na poddasze domu kultury. Nie posiadamy jakiś zatrważających ilości gier, a najchętniej gramy w Osadników z katanu, Dominion, Agricola, Wilk i owce, Ligretto i co tam wpandie w ręce.
Glory: A Game of Knights - rzuć okiem na grę, którą przygotowujemy! Zagramw.to / FB
Oczywiście zapraszamy do EMIGRACJI 16.30 do 20.00 WCK Wodzisław A ja pojawiam się też z planszówkami w czwartki na modelarni Jastrzębie ul Krakowska w godzinach 16.00 - 19.00
Więc będzie trzeba wlać wachy do zbiornika i odwiedzić Wodzisław
Jakby się zebrała grupka chętnych miejscowych to nie widzę przeciwwskazań żeby się spotkać i pograć również tutaj na miejscu. Jastrzębiacy obudźta się ;P