[Gdynia] Środowe wieczory w SHAGA
Re: [Gdynia] Środowe wieczory w Caffe Anioł
Super inicjatywa :] Mogę dołączyć?
Niedawno kupiłam Munchkina Cthuhlu z dodatkiem i szukam okazji do przetestowania - ktoś reflektuje?
Pozdrawiam,
Patrycja
Niedawno kupiłam Munchkina Cthuhlu z dodatkiem i szukam okazji do przetestowania - ktoś reflektuje?
Pozdrawiam,
Patrycja
-
Przepraszam, że się wtrącam miedzy wódkę a zakąskę, ale ma dwie sprawy do szanownych graczy:
1. Przypomina wszystkim, ze w maju konwent KOSTEK. Wiele wskazuje, ze będzie to jedyna tego typu impreza na wiosnę w trójmieście, wiec jeśliby ktoś chciał nas wesprzeć to chętnie.
http://www.gry-planszowe.pl/forum/viewt ... =4&t=14187
http://www.kostekgdynia.pl
2. Czy bylibyście zainteresowani możliwością pogrania raz w miesiącu, albo raz na dwa miesiące w sobotę w godzinach, powiedzmy 10-15 w szkole? Jak część z Was wie prowadzę też koło gier planszowych i zastanawiam się czy nie przenieś go na sobotę, może więcej ludzi by przychodziło z zewnątrz, stąd ten sondaż.
Z góry dzięki za poświęcony czas i jeszcze raz sorki za offtop
1. Przypomina wszystkim, ze w maju konwent KOSTEK. Wiele wskazuje, ze będzie to jedyna tego typu impreza na wiosnę w trójmieście, wiec jeśliby ktoś chciał nas wesprzeć to chętnie.
http://www.gry-planszowe.pl/forum/viewt ... =4&t=14187
http://www.kostekgdynia.pl
2. Czy bylibyście zainteresowani możliwością pogrania raz w miesiącu, albo raz na dwa miesiące w sobotę w godzinach, powiedzmy 10-15 w szkole? Jak część z Was wie prowadzę też koło gier planszowych i zastanawiam się czy nie przenieś go na sobotę, może więcej ludzi by przychodziło z zewnątrz, stąd ten sondaż.
Z góry dzięki za poświęcony czas i jeszcze raz sorki za offtop
@carosh
Bardzo Cię przeprasza,byłem pewien, że pisałeś, że w końcu Cię nie będzie. Następnym razem na100% damCi znać na tel w razie czego.]
@Albi
Oczywiście, zapraszamy. W Munchkina, jako, że nie grałem, to nawet z chęcią zagram
@SolusLupus
Jeżeli przeniesiecie koło na sobotę to jest szansa, że np. ja się pojawię, szczególnie, że jakoś bardzo daleko nie mam. W tygodniu 10-15 to niestety nierealnagodzina.
Bardzo Cię przeprasza,byłem pewien, że pisałeś, że w końcu Cię nie będzie. Następnym razem na100% damCi znać na tel w razie czego.]
@Albi
Oczywiście, zapraszamy. W Munchkina, jako, że nie grałem, to nawet z chęcią zagram

@SolusLupus
Jeżeli przeniesiecie koło na sobotę to jest szansa, że np. ja się pojawię, szczególnie, że jakoś bardzo daleko nie mam. W tygodniu 10-15 to niestety nierealnagodzina.
No może wreszcie uda mi się wpaść razem z Anią. Ferie mamy, także nic nie powinno nam przeszkodzić.
No właśnie, trzymam za słowo
@Odi
Weź w takim razie Eclipse'a i może LfW?
@Artur, Ania
W razie czego 1830 będę miał

@Odi
Weź w takim razie Eclipse'a i może LfW?
@Artur, Ania
W razie czego 1830 będę miał

- Odi
- Administrator
- Has thanked: 730 times
- Been thanked: 1115 times
Co do soboty w Katoliku - na pewno lepszy termin niż środek dnia pracującego. Nie mówię, że będę wpadał za każdym razem, no ale jest to przynajmniej jakaś opcja.
Co do LfW - nie wezmę, bo nie mam aktualnie gry w domu i do środy mieć nie będę
Wezmę RuneAge i Eclipse
Co do LfW - nie wezmę, bo nie mam aktualnie gry w domu i do środy mieć nie będę

Wezmę RuneAge i Eclipse
Ja najprawdopodobniej też się pojawię, mogę wziąć cywilizację jeśli ktoś reflektuje na dłuższą partyjkę
Mam też prośbę, czy ma ktoś może oddać/sprzedać 1 koszulkę standard european? Bo kupiłem cholera 100 a potrzebuję dokładnie 101

Grzegorz
- Odi
- Administrator
Ja będę o 16:00 - 16:10.
Ja mając wybór CivFFG vs Eclipse wybieram Eclipse
Ja mając wybór CivFFG vs Eclipse wybieram Eclipse

- Odi
- Administrator
Też będę o 16 i jestem za eclipse. Ania dojedzie później.
- Odi
- Administrator
No czyli ci renegaci, którzy zamierzają grać w Civkę, przyjdą później i jest git
Może Rafał jeszcze będzie po 17 - też by zagrał w Civ

Może Rafał jeszcze będzie po 17 - też by zagrał w Civ
Gdzie tam, ja to na 16 się wybieram, ale zależy od Agrowala o której i czy w ogóle będziemy grali.
Jeśli ktoś to jeszcze czyta to będę jakoś 30 po bo zaraz wychodzę 

Grzegorz
Było super, tylko proszę napiszcie kto jak się nazywa
Tutaj Patrycja

Ach, dobrze było wrócić po tak długiej przerwie. Za Munchkinem nigdy nie przepadałem, ale ta cthulowa wersja okazała się całkiem niezła. Eclipse cholernie mi się spodobał i chętnie zasiądę do niego raz jeszcze. W sumie chyba Ania by wygrała, gdyby zaatakowała centrum przede mną, ale co tam:p manipulacja Anią też jest ważna. Myślę, że od teraz uda nam się wbijać częściej. Dzięki za udane grańsko.
- Odi
- Administrator
Ja jestem Odi, Sojuszniczko
A mi się ten munchkin (choć lubię 'ktulowe klimaty') podobał mniej, niż taki zwyczajny, w klimacie fantasy.
Mam wrażenie, że humor też jest ciut gorszy.
Co do Eclipse - bez względu na wynik, ta gra mnie niesamowicie rajcuje.
Havelock -> a zapomniałem się zapytać, jak RA - podobał się Ani?
Aha - zapomniałem, że ja się przecież obraziłem, że nie wygrałem, i do nikogo się nie odzywam

A mi się ten munchkin (choć lubię 'ktulowe klimaty') podobał mniej, niż taki zwyczajny, w klimacie fantasy.
Mam wrażenie, że humor też jest ciut gorszy.
Co do Eclipse - bez względu na wynik, ta gra mnie niesamowicie rajcuje.
Havelock -> a zapomniałem się zapytać, jak RA - podobał się Ani?
Aha - zapomniałem, że ja się przecież obraziłem, że nie wygrałem, i do nikogo się nie odzywam

Nie, nie, ty jak przegrywasz z kretesem to stajesz się agresywny 

- Odi
- Administrator
Kilka fotek z naszych rozgrywek. Munchkin i rozegrany przez Anię i Artura Rune Age się nie załapały.

No Odi powinieneś trochę wyluzować. Ania mi mówiła, że następnym razem powinniśmy dać Ci wygrać, żebyś na nie pozabijał:p