(Warszawa) Agresor - Sobota-Niedziela WIBHiIŚ PW
- Pierzasty
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 20 times
Re: [Warszawa] AGRESOR Sobota-Niedziela Inżynieria Środowisk
Czy coś się jutro szykuje, tzn. czy będzie jutro jakiś klucznik? Jeśli tak to o której?
ed: Whatever, jak nikt się nie zgłasza to jutro nie przychodzę.
ed: Whatever, jak nikt się nie zgłasza to jutro nie przychodzę.
Ostatnio zmieniony 31 mar 2012, 01:09 przez Pierzasty, łącznie zmieniany 1 raz.
Właśnie; też się podłączam do pytania. Zagrałbym jutro w jakieś euro. Mogę być od rana do ok. 15 najdłużejPierzasty pisze:Czy coś się jutro szykuje, tzn. czy będzie jutro jakiś klucznik? Jeśli tak to o której?
Wstępnie zbieram ludzi na Rex, ewentualnie BSG, start sobota 10:00.
1. Kostyr
2. Piotrsmu
3. Czarli
4. Inermis
5. Fluor
6. Znajomy Fluora
1. Kostyr
2. Piotrsmu
3. Czarli
4. Inermis
5. Fluor
6. Znajomy Fluora
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2012, 15:38 przez Kostyr, łącznie zmieniany 2 razy.
- Pierzasty
Chętnie dołączę. Frakcje wybierane czy losowane?
- godunow
- Has thanked: 1 time
Ja również chętnie bym dołączył - i do Rexa i do BSG.
Pozdrawiam
Witek
Pozdrawiam
Witek
- Pierzasty
Skoro Rex się zapełnia w jakiś tajemniczy sposób, to mnie jutro nie ma. Dzięki za info.
Wybacz, miałem wcześniej napisać, że mam rezerwacje na ostatnie miejsca, ale nie miałem czasuPierzasty pisze:Skoro Rex się zapełnia w jakiś tajemniczy sposób, to mnie jutro nie ma. Dzięki za info.

-
- Been thanked: 7 times
Kostka jest w ten weekend.
Ja bym chciał do ciemnej nocki tak układać z wami razem,
Ale dajcie nowe klocki, albo zmieńcie ten obrazek!
Mogę przynieść
Mogę przynieść
- Pierzasty
Ktoś się odgrażał, że w tę niedzielę będą jakieś bitewniaki historyczne.
Czy w weekend majowy ktoś będzie miał czas zagrać? Mam na myśli głównie dni pracujące (pon, śr, pt) po południu. I orientuje się ktoś czy będzie można wtedy wziąć klucz na politechnice?
"Kto zbiera grzybki ma rozum szybki"
- KubaP
- Has thanked: 144 times
- Been thanked: 485 times
Jeśli myślisz o Here I Stand, to się piszęseRrz pisze:Czy w weekend majowy ktoś będzie miał czas zagrać? Mam na myśli głównie dni pracujące (pon, śr, pt) po południu. I orientuje się ktoś czy będzie można wtedy wziąć klucz na politechnice?

Forum nie jest dobrem publicznym. To nie jest dotowane społecznie miejsce w sieci, w którym każdy ma prawo przebywać i pisać co mu się podoba. Jak któregoś dnia właściciel forum zdecyduje, że odtąd korzystanie z forum jest odpłatne, to tak się stanie.
-
- Been thanked: 7 times
Ja jestem klucznikiem i bym pograł. Pytanie, czy zainteresujecie mnie swoimi propozycjami gier.
Ja bym chciał do ciemnej nocki tak układać z wami razem,
Mogę przynieść
Mogę przynieść
Bym się pisał na sobotę, proponować mogę MtG (AvNB, szybko, miodnie i potem coś większego
), W:I + Ulthuan (casualowo deckami z tych dwóch pudełek), Munchkin z Karaibów, K2 i Claustro ofcoz!
Tak wiem bida i brak wypasu, ale dopiero raczkuję i ząbkuję. Natomiast z chęcią zagram w cokolwiek innego.

Tak wiem bida i brak wypasu, ale dopiero raczkuję i ząbkuję. Natomiast z chęcią zagram w cokolwiek innego.
Ja też wylosowałem weekend majowy w fabryce
tak więc jakby się zbierało towarzystwo na HIS lub coś innego większego to ja bardzo chętnie.

Macek pisze:Ja też wylosowałem weekend majowy w fabrycetak więc jakby się zbierało towarzystwo na HIS lub coś innego większego to ja bardzo chętnie.
If you are going to play HIS and there is no problem with the english, I'd like to play as well.
- KubaP
Well, it means we have already me, Leo, Macek and l.a.d. (talked with him, he's in) for HIS. What would you say, seRz?LeoGM pisze:Macek pisze:Ja też wylosowałem weekend majowy w fabrycetak więc jakby się zbierało towarzystwo na HIS lub coś innego większego to ja bardzo chętnie.
If you are going to play HIS and there is no problem with the english, I'd like to play as well.
Forum nie jest dobrem publicznym. To nie jest dotowane społecznie miejsce w sieci, w którym każdy ma prawo przebywać i pisać co mu się podoba. Jak któregoś dnia właściciel forum zdecyduje, że odtąd korzystanie z forum jest odpłatne, to tak się stanie.
I can play only on working days - holidays are already planned. Would prefer Monday.. and I am not sure if we can finish the whole game since I would need to show up at work at least for a few hours in the morning.KubaP pisze: Well, it means we have already me, Leo, Macek and l.a.d. (talked with him, he's in) for HIS. What would you say, seRrz?
Za mna chodzi ciagle rewanz w Runewarsschizofretka pisze: Ja jestem klucznikiem i bym pograł. Pytanie, czy zainteresujecie mnie swoimi propozycjami gier.

I had same doubts. I got some issues to do which will take a few hours. What time we should start to make it feasible? You know assuming relatively long game time it'll take a 7-8h for my revenge 
Runewars brzmi ciekawie tylko też trzeba liczyć z 5/6h bez tłumaczenia zasad.

Runewars brzmi ciekawie tylko też trzeba liczyć z 5/6h bez tłumaczenia zasad.
- KubaP
Sorry, Monday is off limits. But any other day - I'm in. Maybe u could arrange work in so matter that e.g. Friday would be free and we could start at 10:00 and finish only when Otomans will have already drunk the blood of all ye unfaithfull!seRrz pisze:I can play only on working days - holidays are already planned. Would prefer Monday.. and I am not sure if we can finish the whole game since I would need to show up at work at least for a few hours in the morning.KubaP pisze: Well, it means we have already me, Leo, Macek and l.a.d. (talked with him, he's in) for HIS. What would you say, seRrz?
Za mna chodzi ciagle rewanz w Runewarsschizofretka pisze: Ja jestem klucznikiem i bym pograł. Pytanie, czy zainteresujecie mnie swoimi propozycjami gier.Moze pon/sr/pt po poludniu bysmy sie wyrobili?
Friday would be best for me.. we should probably start not later than 12 to have a chance to finish (preferably 10). And don't forget we do not have the 6th player - assuming we all can play on Friday 

Friday is ok for me too.seRrz pisze:Friday would be best for me.. we should probably start not later than 12 to have a chance to finish (preferably 10). And don't forget we do not have the 6th player - assuming we all can play on Friday
Guys, I let You know about Fri on Wed afternoon.
- KubaP
Friday is fine by me, I'll ask l.a.d., too.