witam.
Mam może głupie pytanie i może dla wiekszości oczywiste ale...
Jak wg was powinna wyglądać pula odrzucanych kart w Glory to rome?
Poprostu luzny stos ktory mozna caly przekopac w poszukiwaniu karty? czy może tyle stosów ile graczy? a może jeden stos?
Glory To Rome pula
- Firenski
- Has thanked: 3 times
- Kontakt:
- Veridiana
- Has thanked: 22 times
- Been thanked: 85 times
- Kontakt:
Re: Glory To Rome pula
Tak, wedle koloru. Bo z puli bierzesz albo materiały, albo klientów, a po kolorze łatwo ocenić, co jest dostępne.
- shaggy92
- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 14 times
jeszcze jedno pytanko:
Ta żona senatora i ten incantus(czy jakos tak) to mają być wpieszani w talie? i czy oni sa liczeni do kart w pudełku? czy jako jakiś dodatek? bo liczylem karty wyszlo mi wpierw ze brakuje 5 potem ze 2 a potem ze jednej po czym znalazlem te dwie karty (żone i gostka) w aucie gdzie rozpakowywałem gre dzien wcześniej;p
Ta żona senatora i ten incantus(czy jakos tak) to mają być wpieszani w talie? i czy oni sa liczeni do kart w pudełku? czy jako jakiś dodatek? bo liczylem karty wyszlo mi wpierw ze brakuje 5 potem ze 2 a potem ze jednej po czym znalazlem te dwie karty (żone i gostka) w aucie gdzie rozpakowywałem gre dzien wcześniej;p
- Edwardo
- Has thanked: 32 times
- Been thanked: 20 times
To są normalni senatorowie i liczą się do limitu senatorów w grze. Innego zastosowania nie mają. To są dodatkowe karty więc oprócz nich powinieneś mieć 196 kart w pudełku.
Jestem Stanley i jestem planszoholikiem www.planszoholik.pl