Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Do warszawskiej knajpki SOLEC zostanie sprowadzonych trochę nowych gier z Essen 2012.
Ogłoszona została akcja pt "Wybierz nowe gry do SOLCA!" - planują zakup 10 nowych gier prosto z Essen, wybiorą je spośród listy poniżej.
Swoje typy wysyłać można m.in. na adres e-mail: solec@solec.waw.pl
Podoba mi się ten pomysł, bo dzięki niemu może uda się poznać kilka nowości przed zakupem.
Proponuję zagłosować, a potem ustawimy się przez forum na obczajenie tego, co przyszło.
Animal Farm 1
Archipelago 1
Clash of Cultures 1
CO2 1
Dominare 1
Dominion: Dark Ages 1
Myrmes 1
Polis 1
Forum nie jest dobrem publicznym. To nie jest dotowane społecznie miejsce w sieci, w którym każdy ma prawo przebywać i pisać co mu się podoba. Jak któregoś dnia właściciel forum zdecyduje, że odtąd korzystanie z forum jest odpłatne, to tak się stanie.
Fajna lista. O niektórych tytulach nie było mowy w Essenowym wątku.
Zaraz wysyłam typy do Solca a do swojej check-listy dorzucam Spectaculum.
Mechaniki dice placement i dice manipulation świadczą o słabości i braku pomysłowości projektanta.
-- "We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
G. B. Shaw
jest mowa o 'wybieraniu nowości do Solca' więc jestem spokojny że będą kupować
Mechaniki dice placement i dice manipulation świadczą o słabości i braku pomysłowości projektanta.
-- "We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
G. B. Shaw