Chyba zacznę podręczniki do GURPSa przynosićsalane pisze:Lubię to kiedy siadam przy stole i mogę się znaleźć w jednej chwili gdzieś daleko, w innym świecie, to jest to czego żadne dobre euro nigdy mi nie dostarczy.

Chyba zacznę podręczniki do GURPSa przynosićsalane pisze:Lubię to kiedy siadam przy stole i mogę się znaleźć w jednej chwili gdzieś daleko, w innym świecie, to jest to czego żadne dobre euro nigdy mi nie dostarczy.
hi, miejsce jest (szansa że znów pobijemy rekord frekwencji)... zapraszam zatem o 18:00Myszaq36 pisze:Magda jednak wygospodarowała czas na Piątkowe spotkanie
Zatem jeśli jest wolne miejsce to pojawimy się razem
namiary wysłane na privkamael7 pisze:Witam. Kolega abadura przekierował mnie na ten temat. Jeśli jest jeszcze miejsce wolne na dzisiejszy wieczór to chętnie bym dołączył. Byłbym wdzięczny za podanie dokładnego adresu np. na priv.
tak, zaczynamy o 18:00abadura pisze:Będę dzisiaj.
Wezmę Agricolę z dodatkiem, mogę wziąć Wysokie Napięcie z robotem, elektorwniami i dowolną (ale raczej 1-2 tylko) mapą, jeśli ktoś wyraża zainteresowanie. Coś jeszcze pewnie zależnie od miejsca. Postaram się być na 18 (bo wtedy zaczynamy, tak?).
niestety nie moglem sie zjawic, w domu zapanowalo chorobsko i musialme z malym zostacMongea pisze:hi, miejsce jest (szansa że znów pobijemy rekord frekwencji)... zapraszam zatem o 18:00Myszaq36 pisze:Magda jednak wygospodarowała czas na Piątkowe spotkanie
Zatem jeśli jest wolne miejsce to pojawimy się razem
namiary wysłane na privkamael7 pisze:Witam. Kolega abadura przekierował mnie na ten temat. Jeśli jest jeszcze miejsce wolne na dzisiejszy wieczór to chętnie bym dołączył. Byłbym wdzięczny za podanie dokładnego adresu np. na priv.
salane: uśmiecham się o Troyes,
virco: Kasia (1/2 salane) ostatnio wspominała że w el grande ma ochotę, więc może z jakimś dodatkiem (jak masz coś już obczajonego)