Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam wszystkich!
Pochodzę z Rosji, ale teraz przyjechałem na rok edukacyjny do Łodzi. U siebie w mieście często grałem w gry planszowe i mam nadzieję, że tutaj też znadzie się jakieś miejsce. Prefgeruję gry "nieturnierowe", jeśli ktoś zna: Ticket t ride, Shadows' hunters, Subboteurs, Munchkeen, Carcassone, Settlers... Mam też kilka gier z sobą
Będę bardzo wdzięczny za każdą informację na ten temat!
Pozdrawiam,
Olek
w soboty mozna przyjsc do Lodzkiego Domu Kultury i pograc w planszowki na miejscu. Osobiscie nie bylem tam (jeszcze) wiec nie moge powiedziec czego sie spodziewac, ale od tego mozesz zaczac granie w Lodzi sam dlugo szukalem chetnych do gry w Lodzi i kiepsko to wyglada...
Dzięki za odpowiedź!
Byłem w LDK i powiedziali, że faktycznie grają w soboty i niedzieli. Spróbuję pójść w niedzielę i zobaczę jak to jest. Jeśli chcesz, mogę przekazać
No i rzeczywiście chociażby po ilości odpowiedzi widać, że z tym jest kiepsko tutaj
Jestem bardzo zainteresowany relacją z wizyty w ŁDKu.
Na tym forum, znalazłem też informację o spotkaniach na Widzewie, a jako że mieszkam w pobliżu bardzo mnie to ucieszyło. Niestety tam gra chyba stała ekipa i ciężko będzie znaleźć miejsce dla siebie
Potwierdzam!
Prowadzony przeze mnie lokal jest nastawiony przede wszystkim na hobbystów: grających w gry planszowe, bitewne i fabularne.
Serdecznie zapraszam do czynnego udziału w życiu lokalu.
Schtrasny pisze:Potwierdzam!
Prowadzony przeze mnie lokal jest nastawiony przede wszystkim na hobbystów: grających w gry planszowe, bitewne i fabularne.
Serdecznie zapraszam do czynnego udziału w życiu lokalu.
Czy można tak z ulicy czy raczej na konkretny event się lepiej wybrać?
Wszystko można, według widzimisię.
Jednakże aby złapać w danym momencie grupę graczy, to wypadałoby się wcześniej umówić. Najskuteczniej na forum SMERFa http://www.smerf.fero.pl/f/index.php .
Osobiście zapraszam na eventy, gdyż wtedy zabawa jest na 100% gwarantowana.