Zapraszamy na spotkanie: „Wieczór w Starym Świecie”. ( Miejsce: Będzin / Śląsk / Data: 30.11.2012 od godziny 16.00)
Dostępne są 2 podstawki Chaos w Starym Świecie i 2 dodatki Rogaty Szczur, więc do gry może usiąść od 4 do 10 graczy. Nie trzeba znać zasad, zostaną one wytłumaczone przed rozpoczęciem rozgrywki.
Dla zwycięzcy(ów) przewidzieliśmy nagrodę *a dla wszystkich uczestników ciepłe napoje i poczęstunek.
Uczestnictwo jest bezpłatne, ale ze względu na maksymalną ilość uczestników gry ilość miejsc będzie ograniczona, dlatego warto się zgłosić jak najszybciej.
Nagroda: komplet perłowych kości do RPG: k4, k6, k8, k10, k12, k20, k100 lub zestaw bitewny: 7x k6 z oczkami w kolorach: czerwony (Korne), niebieski (Tzeentch), fioletowy (Slaanesh), zielony(Nurgle) + czarny / biały (Rogaty Szczur). Nie będziemy się upierać, żeby kolor kości zależał od tego, które bóstwo zwyciężyło albo nawet żeby zestaw był z jednego koloru.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
„Wieczór w Starym Świecie” [Będzin, 30.11.2012] Zapraszam
-
„Wieczór w Starym Świecie” [Będzin, 30.11.2012] Zapraszam
Ostatnio zmieniony 19 lis 2012, 18:31 przez Karina Stefaniak, łącznie zmieniany 2 razy.
- KubaP
- Has thanked: 144 times
- Been thanked: 485 times
Re: Spotkanie: „Wieczór w Starym Świecie”. Zapraszam
Wszystko cudnie, ale gdzie i kiedy?
Kliknij "Edytuj" przy swoim poście i w kwadratowym nawiasie wpisz nazwę miasta i datę w tytule wątku.

Forum nie jest dobrem publicznym. To nie jest dotowane społecznie miejsce w sieci, w którym każdy ma prawo przebywać i pisać co mu się podoba. Jak któregoś dnia właściciel forum zdecyduje, że odtąd korzystanie z forum jest odpłatne, to tak się stanie.
-
Re: „Wieczór w Starym Świecie” [Będzin, 30.11.2012] Zaprasza
Już, zmieniłam /uzupełniłam w temacie jak sugerowałeś 
Mam też pytanie: jak wstawić w post obrazek (który notabene powinien się wyświetlać pod wskazanym adresem/linkiem)?

Mam też pytanie: jak wstawić w post obrazek (który notabene powinien się wyświetlać pod wskazanym adresem/linkiem)?
- KubaP
- Has thanked: 144 times
- Been thanked: 485 times
Jak wpisujesz post to nad okienkiem, w którym pojawiają się Twoje słowa jest kilka "guziczków". Jednym z nich jest Img - użyj go, pomiędzy dwa znaczniki wstawiając linka. Nie jestem jednak pewien, czy zassie obrazek z Facebooka - w końcu dostęp do fejsa jest hasłowany.
Forum nie jest dobrem publicznym. To nie jest dotowane społecznie miejsce w sieci, w którym każdy ma prawo przebywać i pisać co mu się podoba. Jak któregoś dnia właściciel forum zdecyduje, że odtąd korzystanie z forum jest odpłatne, to tak się stanie.
-
Właśnie próbowałam wpisać obrazek w IMG, tylko, że nic mi nie wyświetlił
więc dodałam URL. Właśnie zastanawiałam się, czemu tak się stało, ale może to faktycznie z tego powodu tego szyfrowania na FB. Dzięki za podpowiedź, spróbuję wrzucić obrazek gdzie indziej i sprawdzę czy go wyświetli.