[Katowice]Czwartkowe wieczory planszówkowe(stała miejscówa:)
- Pastorkris
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 3 times
Re: [Katowice]Czwartkowe wieczory planszówkowe(stała miejscó
Przychodzę jutro o 18. Jak będziecie coś akurat tak kończyć to poczekajcie na mnie. Otwiera Sławek, ok 16.
Do zobaczenia
Do zobaczenia
cześć,
wiem nie było mnie dobre pół roku ale bedę około 16 -16.15 i wezmę GOT`a Cyclady oraz Battlestara (tego ostatniego chciałbym się nauczyć)
pozdro
Piotrek
wiem nie było mnie dobre pół roku ale bedę około 16 -16.15 i wezmę GOT`a Cyclady oraz Battlestara (tego ostatniego chciałbym się nauczyć)
pozdro
Piotrek
Fajno, postaram sie tez pojawic, chyba znowu wezme Kingdom Buildera (bo nic innego dalej mi nie przyszlo
).

Witam Wszystkich.
Jestem jak widać nowy i miałbym chęć wpaść do Was.
Czy w najbliższy czwartek tj. 3.I spotkanie odbędzie się i czy znajdą się jeszcze wolne "miejscówki"
?
Rozumiem, że zasady korzystania z klubu jak i adres nie uległy zmianie z pierwszym postem.
Do siego roku
Jestem jak widać nowy i miałbym chęć wpaść do Was.
Czy w najbliższy czwartek tj. 3.I spotkanie odbędzie się i czy znajdą się jeszcze wolne "miejscówki"

Rozumiem, że zasady korzystania z klubu jak i adres nie uległy zmianie z pierwszym postem.
Do siego roku

A propo, bywa w czwartki ktos u kogo mozna sie zapisac do SKFu (lub odnowic czlonkostwo w moim przypadku...)?
- Pastorkris
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 3 times
Powinienem się zjawić o 18, także jak skończycie pierwsze gry to poczekajcie.
Do zobaczenia
Do zobaczenia
Nowi gracze
Chcielibyśmy wpaść do klubu jutro we trójkę. Tzn ja i dwóch chłopców (12 i 11 lat). Chłopcy nieźle grają - np. znają takie tytuły jak:
Cywilizacja poprzez wieki, Age of empires III, Świat bez końca, Filary Ziemii, Gra o tron, Agricola, 7 cudów Świata, Wysokie napięcie Peuerto Rico i inne. Myślę, że nie będą przeszkadzać i mogą stanowić dobrych partnerów do gry ale na wszelki wypadek chciałem zapytać, czy nie są za mali. Będę wdzięczny za informacje. Wzięlibyśmy Grę o tron i Śiwat bez końca.
Cywilizacja poprzez wieki, Age of empires III, Świat bez końca, Filary Ziemii, Gra o tron, Agricola, 7 cudów Świata, Wysokie napięcie Peuerto Rico i inne. Myślę, że nie będą przeszkadzać i mogą stanowić dobrych partnerów do gry ale na wszelki wypadek chciałem zapytać, czy nie są za mali. Będę wdzięczny za informacje. Wzięlibyśmy Grę o tron i Śiwat bez końca.
Witam,
Zaciekawiły mnie bardzo te czwartkowe wieczory więc chciałem spytać czy i o której w ten czwartek można się pojawić i pograć? Gracie tylko w planszówki czy również w karciane gry typu na chwałę Rzymu czy 51stan? Ile osób jest na tych spotkaniach?
Pozdrawiam
Zaciekawiły mnie bardzo te czwartkowe wieczory więc chciałem spytać czy i o której w ten czwartek można się pojawić i pograć? Gracie tylko w planszówki czy również w karciane gry typu na chwałę Rzymu czy 51stan? Ile osób jest na tych spotkaniach?
Pozdrawiam
Jutro sie spoznie, moze bede kolo 1700, mam nadzieje, ze nie pozniej.
Za to do Kingdom Builders mam juz rozszerzenie, bedzie mozna zagrac do 5.
Za to do Kingdom Builders mam juz rozszerzenie, bedzie mozna zagrac do 5.
Uwaga uwaga - wpadam w czwartek na spotkanie
LOL.
Mam nadzieję że będą jakieś znajome twarze.
Dajcie znać o której będzie otwarte.
Ktoś tam chciał zagrać w Galacticę, jeśli Wam się nie udało do tej pory to mogę wytłumaczyć i zagrać bo to chyba jedyna gra, której zasady pamiętam
, no i Starcraft.

Mam nadzieję że będą jakieś znajome twarze.
Dajcie znać o której będzie otwarte.
Ktoś tam chciał zagrać w Galacticę, jeśli Wam się nie udało do tej pory to mogę wytłumaczyć i zagrać bo to chyba jedyna gra, której zasady pamiętam

Re: Odp: [Katowice]Czwartkowe wieczory planszówkowe(stała mi
Wpadac tylko swiadomie
przewaznie czynne od 16.