[Wrocław] Gramy na Gaju
Re: [Wrocław] Gramy na Gaju
:/
Moje przybycie stanęło pod znakiem zapytania :/
Będę wiedział właśnie koło godziny 18 czy dam radę.
Moje przybycie stanęło pod znakiem zapytania :/
Będę wiedział właśnie koło godziny 18 czy dam radę.
Spróbuje wpaść ale obawiam się ze będzie to koło 21..
Przyniosą rozpracowana helvetie powinna się większości spodobać
Przyniosą rozpracowana helvetie powinna się większości spodobać

Click me for -> Virco BGG Collection
Click me for -> Virco Forum Topic Buy/Sale/Trade
Stałe rabaty : planszostrefa.pl 10% | zgrami.pl 10% | 3trolle.pl 5% | planszak.pl 5%
Stałe rabaty : planszostrefa.pl 10% | zgrami.pl 10% | 3trolle.pl 5% | planszak.pl 5%
jeśli dobrze liczę ma być:
od 18:00 ja + Piotrek + Tomek 2(?) + może Tomek 4
od 19:00 Tomek 1
i od 21:00 Tomek 3 (?)
od 18:00 ja + Piotrek + Tomek 2(?) + może Tomek 4
od 19:00 Tomek 1
i od 21:00 Tomek 3 (?)
Wciąż czekam aż wróci Kasia abym mógł wyjść z domu...dziś już sobie daruje. Szkoda bo miałem wielką ochotę pograć.
było nas czworo, a później troje
rozegraliśmy: Innowacje, Ubongo Extreme (
), Helvetia, Havana, Sobek
kompletnie jednak nie byłam w formie
jakaś mobilizacja na przyszły tydzień (czw/pt) ?
rozegraliśmy: Innowacje, Ubongo Extreme (

kompletnie jednak nie byłam w formie

jakaś mobilizacja na przyszły tydzień (czw/pt) ?
Witajcie.
Mój pierwszy post na forum.
Od dawna nie grałem w planszówki, ale postanowiłem po nastu latach wrócić do tego.
Najwięcej czasu spędziłem przy grach Magia i Miecz oraz Gwiezdny Kupiec.
Póki co nie mam z kim grać, ale powoli wciągam swoją żonę i za pare dni kupuję Claustrophobie, bo wygląda ok i podejrzewam, że i mojej Dominice też się spodoba
Jednakże zacząłem się rozglądać za możliwościami gry w większym gronie, gdzie będzie można także poza poznaniem nowych osób , poznać również nowe tytuly, których w ciągu tych nastu lat się namnożyło bez liku.
Znalazłem to forum i Wasz temat i zastanawiam się czy będzie można się przyłączyć do Waszej grywającej grupki
Mój pierwszy post na forum.
Od dawna nie grałem w planszówki, ale postanowiłem po nastu latach wrócić do tego.
Najwięcej czasu spędziłem przy grach Magia i Miecz oraz Gwiezdny Kupiec.
Póki co nie mam z kim grać, ale powoli wciągam swoją żonę i za pare dni kupuję Claustrophobie, bo wygląda ok i podejrzewam, że i mojej Dominice też się spodoba

Jednakże zacząłem się rozglądać za możliwościami gry w większym gronie, gdzie będzie można także poza poznaniem nowych osób , poznać również nowe tytuly, których w ciągu tych nastu lat się namnożyło bez liku.
Znalazłem to forum i Wasz temat i zastanawiam się czy będzie można się przyłączyć do Waszej grywającej grupki

For as long as single one of Us stands,
We are Legion.
We are Legion.
i mnie to zastanawia... 
Mieszkam we Wrocławiu, czasem więc bywam w poniedziałki w Kociej (jednak co raz rzadziej). Gram w tzw. eurogry
chętnie dołączyłabym się do Waszej grupy...

Mieszkam we Wrocławiu, czasem więc bywam w poniedziałki w Kociej (jednak co raz rzadziej). Gram w tzw. eurogry

- abadura
- Moderator
- Has thanked: 33 times
- Been thanked: 10 times
- Kontakt:
To jest elitarna grupa. Trudno się dostać, a jeszcze trudniej utrzymać... Ja już prawie wypadłem na przykład...Iska_PL pisze:i mnie to zastanawia...
Mieszkam we Wrocławiu, czasem więc bywam w poniedziałki w Kociej (jednak co raz rzadziej). Gram w tzw. eurogrychętnie dołączyłabym się do Waszej grupy...

Rozumiem i pokornie przyjmuję. Jeśli jednak kiedyś brakłoby Wam osoby, piszcie.abadura pisze:To jest elitarna grupa. Trudno się dostać, a jeszcze trudniej utrzymać... Ja już prawie wypadłem na przykład...Iska_PL pisze:i mnie to zastanawia...
Mieszkam we Wrocławiu, czasem więc bywam w poniedziałki w Kociej (jednak co raz rzadziej). Gram w tzw. eurogrychętnie dołączyłabym się do Waszej grupy...

Adam na pewno tylko żartuje, jestem pewny że Monika jest na tyle przyjazną i miłą osobą, że każdy jest mile widziany o ile wcześniej się zapowie - tak aby się przygotować.abadura pisze: To jest elitarna grupa. Trudno się dostać, a jeszcze trudniej utrzymać... Ja już prawie wypadłem na przykład...

W tym tygodniu dla mnie czwartek, jak najbardziej - może bym nawet kogoś ze sobą przyprowadził

Hej,
Mi pasuje piątek..
Przydałaby się nowa krew bo ostatnio jest nas 3-4 osoby...
Tak czy siak decyduje Monika
W razie czego zapraszam do siebie jak tylko epidemia w domu mi się skończy...
Mi pasuje piątek..
Przydałaby się nowa krew bo ostatnio jest nas 3-4 osoby...
Tak czy siak decyduje Monika

W razie czego zapraszam do siebie jak tylko epidemia w domu mi się skończy...
Ja się napewno chętnie przyłączę.
O ile nie przeszkadza nikłe me doświadczenie

We are Legion.
We are Legion.
tak jak ktoś kiedyś zauważył "Monika jeszcze nikomu nie odmówiła"abadura pisze:To jest elitarna grupa. Trudno się dostać, a jeszcze trudniej utrzymać... Ja już prawie wypadłem na przykład...

(tak naprawdę zdarzyło się to tylko raz, zapowiedziało się nas ponad 10 osób i następnej chętnej nawet nie tyle odmówiłam co powiedziałam, że może trzeba będzie wyjątkowo uruchomić stół w kuchni)... ale to było dawno
Miło mi Adamie słyszeć, że czujesz się członkiem jakiejś elitarnej grupki

swoją drogą kto jak kto, ale Adam ma prawo mówić że ciężko było się dostać

naturalnie zapraszam wszystkie chętne osoby (pasja grania skupia bardzo miłe osoby i wśród nich nie spotkałam jeszcze nikogo kogo bym nie chciała u siebie gościć)

jeśli masz małe doświadczenie najwyżej polegniesz na placu boju (ale czy tego się obawiasz?Vortavor pisze:Ja się napewno chętnie przyłączę.

dla zainteresowanych namiary poszły na pw
- abadura
- Moderator
- Has thanked: 33 times
- Been thanked: 10 times
- Kontakt:
Być może w tym tygodniu uda mi się być. Już przymierzam się od dawna. Ale zobaczymy jeszcze jak będzie to wyglądać i potwierdzę jeśli tak.Mongea pisze:Miło mi Adamie słyszeć, że czujesz się członkiem jakiejś elitarnej grupki(i nie wypadaj z niej przypadkiem, za to wpadaj na spotkania częściej),
swoją drogą kto jak kto, ale Adam ma prawo mówić że ciężko było się dostać(dla niewtajemniczonych polecam obszerna relację z próby dotarcia do mego mieszkanka)
Akurat ten czwartek oraz piątek mam wolny więc jeśli będzie miejsce to bym się przyłączył i poznał Was z chęcią.Mongea pisze:jeśli masz małe doświadczenie najwyżej polegniesz na placu boju (ale czy tego się obawiasz?Vortavor pisze:Ja się napewno chętnie przyłączę.
O ile nie przeszkadza nikłe me doświadczenie)
dla zainteresowanych namiary poszły na pw
Co do polegnięcia na placu boju, to się nie obawiam. Szybko się raczej uczę więc nie dam się aż tak łatwo

We are Legion.
We are Legion.
Adam... mam dla Ciebie dobrą wiadomość...abadura pisze: To jest elitarna grupa. Trudno się dostać, a jeszcze trudniej utrzymać... Ja już prawie wypadłem na przykład...
W styczniu na uczelni "forsowanie odry" zatem szanse, że pojawię się u Moniki są wręcz znikome.
Dlatego też odstępuję Ci moje zaszczytne miejsce (drugie od lampki, przy ścianie) w naszym elitarnym klubie czwartkowo-piątkowego gracza wygrywacza

Zastępuj mnie godnie a może ponownie wdasz się w łaski gospodarza i Twój prawie wygasły abonament zostanie przedłużony na 2013

Do zobaczenia w lutym

To ja bym z chęcią po raz pierwszy się dołączył do Was 

We are Legion.
We are Legion.
postaram sie wpasc..
byliby chetni na age of steam?
Monika przyniesc cos? (btw gralismy blednie w magnum sal
)
pozdrawiam
Monika przyniesc cos? (btw gralismy blednie w magnum sal

pozdrawiam
Mi niestety wypadło coś i w czwartek i w piątek, więc się nie poznamy.Mongea pisze:w tym tygodniu proponuję granie w czwartek
18:00-24:00

Ale będę śledzić wątek i mam nadzieję, że uśmiechnę się za tydzień.

jutro może ruszę coś swojego (nowego i/lub jeszcze niegranegovirco pisze:postaram sie wpasc..
Monika przyniesc cos? (btw gralismy blednie w magnum sal)
pozdrawiam

w Magnum Sal grałam również u znajomych, a wątpliwości rozwiały mi odpowiedzi na forum i ściągnięte FAQ (nie pamiętam co robiliśmy nie tak - został mi w pamięci jedynie fakt, że zwinąłeś mi ostatnie zamówienie królewskie bo popełniłam jakiś głupi błąd pod koniec gry... a i o tym fakcie zapewne niedługo zapomnę)

do zobaczenia jutro
salane co u was (kiedy wpadniecie z Kasią, albo przynajmniej sam?), razul, Dabliu ... kopę lat
Dziś postaram się wpaść, będę sam. Ostatnio jakoś nie mogłem się wyrwać z domu. Chyba tym razem nie ma sensu abym coś przynosił, zazwyczaj tylko się nadźwigam
, choć mogę się tym razem mylić. Ja bym zagrał w jakąś dobrą strategię lub ciężką ekonomię
Ostatnio zraziłem się do nowości, przeczytałem ostatnio 7 instrukcji do gier i zagrałem w jedną...nie pamiętam o co chodziło w pozostałych, a nie lubię powtarzać lektury eh