Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Na http://www.boiteajeux.net właśnie pojawił się Trajan.
Wszystko śmiga bardzo pięknie , włączyłem się do gry 4os. , rozgrywka potrwa pewnie ze 2 lata , ale szacun dla nich , bo wygląda to wszystko naprawdę fajnie.
Dobry wieczór. Czy znajdzie się kilkanaście osób chętnych do odpalenia ligii Trajana? Bo gram aktualnie pierwszą partię online i wygląda to na bardzo przyjemną grę. Wcale nie będę płakać jak wyląduję na końcu listy, przynajmniej niezbyt głośno... Gloria Victis!
Zapraszamy do trenowania na żywca Ja jestem po pierwszej partii 3-osobowej i udało mi się zdobyć miejsce na podium Wynik końcowy to 121, 119 i 99 pktów. No ale pierwsze rundy były tak dość na ślepo z zaglądaniem do instrukcji więc zanim zatrybiłem to gra już była rozpędzona. Jakby co to mój nick tam taki sam. Już jest nas trzech więc można jakąś prywatną partię odpalić.
Ja też się chętnie dołączę i chyba wciąż jeszcze będę grać na żywca Niestety mankamentem tego serwera jest to że nie można poddać gry więc jak komuś się odechce grać to gra wisi. Niektórzy mają kilkadziesiąt otwartych gier samego Trajana! To dajcie nać jak coś założycie. Znaczy tam można przy zakładaniu gry zaprosić gracza i wtedy ponoć on dostaje maila.
jestem po pierwszej partii online i gdyby wszystko miescilo sie na ekranie to byloby juz po prostu bajecznie. odwzorowanie jest swietne, mechaniczne przelozenie tez smiga (mozna by ulepszyc drobiazgi). sama przyjemnosc! aczkolwiek Trajan na zywca jest tak pieknie wydany, ze komputerowo to tylko piekny, ale jednak substytut.