Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
W najbliższy piątek odwiedzą nas chłopaki z FGH i zaprezentują swój nowy tytuł "Sigmundusa Augustusa". Będzie kilka egzemplarzy gry i będą tłumaczone zasady, więc każdy kto ma ochotę będzie mógł zagrać. Zapraszam
Games Fanatic -/- Gradanie -/- Za dużo gier O ile wyraźnie nie zaznaczono inaczej, powyższa wypowiedź nie jest stanowiskiem moderacji lub administracji forum.
Ja mam cichą nadzieję, że mi dotrze Archipelago, ale coraz mniejszą... Generalnie jutro będzie raczej mało ludzi, bo jest wyjście na Django.
Czy istnieje miejsce bardziej pełne chaosu niż Forum? Jednak nawet tam możesz żyć w spokoju, jeśli będzie taka potrzeba" - Seneka, Listy moralne do Lucyliusza , 28.5b
Ja jeszcze nie wiem co z jutrem, jest szansa, że wpadnę. Archipelago bardzo chętnie. A Ty, Adrian nie chciałbyś pocisnąć 1860 któregoś dnia? Wydaje mi się, że mogłoby Ci się spodobać.
Ps. Byłaby szansa się podpiąć pod tańsze bilety na Django?;P
Ps2. Będę chciał się z Wami w jakieś LCG pobawić, ale jeszcze nie wiem które. Co polecacie? Star Wars czy Netrunnera? Tak czy siak będę czekał na polską wersję.
Na tańsze z wyjścia grupowego się da, na tańsze z klubu średnio, chyba że masz składki opłacone Na Django już za późno, bo Motyl kasę zbiera we wtorki przed wyjściem.
Czy istnieje miejsce bardziej pełne chaosu niż Forum? Jednak nawet tam możesz żyć w spokoju, jeśli będzie taka potrzeba" - Seneka, Listy moralne do Lucyliusza , 28.5b
Jeżeli o LCG idzie, to ja na 100% będę w Star Wars wchodził i próbował rozkręcić jakieś większe granie w Lublinie Netrunner też kusi, ale jednak ma się te swoje zboczenia
A co do jutra, to mnie nie będzie.
Filip Apostoł pisze:Ja jeszcze nie wiem co z jutrem, jest szansa, że wpadnę. Archipelago bardzo chętnie. A Ty, Adrian nie chciałbyś pocisnąć 1860 któregoś dnia? Wydaje mi się, że mogłoby Ci się spodobać.
Ps. Byłaby szansa się podpiąć pod tańsze bilety na Django?;P
Ps2. Będę chciał się z Wami w jakieś LCG pobawić, ale jeszcze nie wiem które. Co polecacie? Star Wars czy Netrunnera? Tak czy siak będę czekał na polską wersję.
NETRUNNER!
Kupuj już teraz i możemy grać.
Gra jest rewelacyjna!
Jeżeli chcesz, to chętnie pokażę, wyjaśnię i zagram.
Jutro zamierzam być i zagram w co będzie. Mogę zaproponować np. Shipyard albo Urban Sprawl.
Netrunnera na pewno spróbuję zanim kupię więc bardzo chętnie zobaczę Twoją prezentację Michale;) Z tym, że i tak poczekam na polską wersję. Star Wars wygląda prościej, to taki w sumie plus. No i temat jest fajny:)