ze monika obiecala nam zagrac w lekkiego ameritrasha..

moze przyniose cywilizacje sida?
nie wiem co to za nowości, ale jakbyś czytał bezpośrednio przed przyjściem na Gaj to szanse by wzrosłysalane pisze:Dziś postaram się wpaść, będę sam. Ostatnio jakoś nie mogłem się wyrwać z domu. Chyba tym razem nie ma sensu abym coś przynosił, zazwyczaj tylko się nadźwigam, choć mogę się tym razem mylić. Ja bym zagrał w jakąś dobrą strategię lub ciężką ekonomię
Ostatnio zraziłem się do nowości, przeczytałem ostatnio 7 instrukcji do gier i zagrałem w jedną...nie pamiętam o co chodziło w pozostałych, a nie lubię powtarzać lektury eh
Ja bym się podpiął pod prośbę o Chaos bo grałem raz i nadal nie wiem co o tym sądzićMongea pisze:co do obiecanych ameritrashy - Tomek polecał by zacząć od Chaos in the Old World ... hybryda podobno więc łatwiej przejdzie
A tej gierki nawet jak byśmy nie wykorzystali to z wielką chęcią bym zobaczył, bo komputerowa seria to jedna z tych moich ulubionych.virco pisze: moze przyniose cywilizacje sida?
powinienem wpascMongea pisze:gramy w czwartek
w piątek na 100% nie mogę
a o której będziesz? Jeśli mi się uda to najprawdopodobniej będę około 19:30. Nie będzie za późno ?salane pisze:Postaram się być. Przetargam Eclipse. Może bedą chetni