[Poznań] Letnie granie
Re: [Poznań] Gry planszowe na Piątkowie (i w okolicach)
Miałby ktoś czas i ochotę zagrać w coś w sobotę (28 lipca) w godzinach popołudniowych? Zapewniam miejsce i kolekcje gier
Re: [Poznań] Letnie granie
Jakby co, to my tez mamy zwarta ekipę grających ludzi w wieku 24-35 lat.
Na północy Poznania. I generalnie mamy trochę czasu na gry.
Na północy Poznania. I generalnie mamy trochę czasu na gry.
Fajnie wiedzieć, można by coś razem zagrać. Na przykład, o ile jesteście szaleni, ośmioosobowy Twilight Imperium. Moja ekipa to to głównie studenci 22-24 lat oraz kilku młodszych.
A wrzesień coraz bliżej...PPeja pisze:Fajnie wiedzieć, można by coś razem zagrać. Na przykład, o ile jesteście szaleni, ośmioosobowy Twilight Imperium. Moja ekipa to to głównie studenci 22-24 lat oraz kilku młodszych.

Nie każdy musi walczyć we wrześniumbork pisze:A wrzesień coraz bliżej...PPeja pisze:Fajnie wiedzieć, można by coś razem zagrać. Na przykład, o ile jesteście szaleni, ośmioosobowy Twilight Imperium. Moja ekipa to to głównie studenci 22-24 lat oraz kilku młodszych.

Witam serdecznie 
Jeśli u kogoś znajdzie się jeszcze miejsce, to chętnie się dołączę do jakiejś rozgrywki
Ja ze swojej strony mogę zagwarantować Battlestar Galactica (razem z Pegasus i Exodus) oraz Arkham Horror z Klątwą Czarnego Faraona. Tak, wiem, że zbiory są póki co nikłe, ale w najbliższym czasie mam zamiar nieco nadrobić 
Pozdrawiam

Jeśli u kogoś znajdzie się jeszcze miejsce, to chętnie się dołączę do jakiejś rozgrywki

Pozdrawiam
siema, jesli ktos gra w Android: Netrunner to dawajcie znac, bo chetnie sie zgadam.
- idha
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 36 times
Zostają jeszcze czwartki: http://www.gry-planszowe.pl/forum/viewt ... =4&t=21370 

- Curiosity
- Administrator
- Has thanked: 3063 times
- Been thanked: 2666 times
- Kontakt:
Albo, też cyklicznie, Bard: http://www.gramajda.pl/node/1330
Jesteś tu od niedawna? Masz pytania co do funkcjonowania forum? Pisz.
Regulamin forum || Regulamin podforum handlowego
Regulamin forum || Regulamin podforum handlowego