[Wrocław] Gramy na Gaju
Re: [Wrocław] Gramy na Gaju
Niestety mi czwartek nie pasuje..
Click me for -> Virco BGG Collection
Click me for -> Virco Forum Topic Buy/Sale/Trade
Stałe rabaty : planszostrefa.pl 10% | zgrami.pl 10% | 3trolle.pl 5% | planszak.pl 5%
Stałe rabaty : planszostrefa.pl 10% | zgrami.pl 10% | 3trolle.pl 5% | planszak.pl 5%
Możliwe, że w czwartek uda mi w końcu wpaść na gaj.
Moniko, mam Trajana dla Ciebie. Jeśli odrobisz zadanie domowe z instrukcji to może uda się zagrać
Ew. wezmę Shadow of the Emperor albo innego eurosuchara 
Moniko, mam Trajana dla Ciebie. Jeśli odrobisz zadanie domowe z instrukcji to może uda się zagrać

by było miłorazul pisze:Możliwe, że w czwartek uda mi w końcu wpaść na gaj.
Moniko, mam Trajana dla Ciebie. Jeśli odrobisz zadanie domowe z instrukcji to może uda się zagraćEw. wezmę Shadow of the Emperor albo innego eurosuchara

jak znajdę czas to przeczytam instrukcję Trajana (choć bardziej zakurzone to już Hawaii są)

daj znać o której będziesz to poustawiamy to czasowo
Twoja kolekcja pełna jest tytułów, w które chciałabym zagrać

J a się rozchorowałem więc jeśli uda mi się dojść do siebie to będę mógł się pojawić, ale to się okaże dopiero w czwartek.
For as long as single one of Us stands,
We are Legion.
We are Legion.
-
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 3 times
Hej, ja prawdopodobnie będę.
A tak przy okazji - w "Zimną Wojnę" i jej podobne ktoś grywa?
ja bardzo chetnie zagramQuetzalcoatl pisze:Hej, ja prawdopodobnie będę.

ale chyba bedziemy sie musieli umowic na odzielna sesje

pozdrawiam i milej zabawy zycze

Click me for -> Virco BGG Collection
Terra Mystica ma Tomek, ale nie wiem czy będzie... miejsce jest, ale nie wiem czy akurat do tego tytułupiogar pisze:Ja z Tomkiem tez sie pojawimy. Jesli jest jeszcze miejsce, chetnie zagralibysmy w Terra Mystica.

do zobaczenia zatem
Mnie tym razem jednak nie będzie.
Bardzo ubolewam nad tym, ale cóż. Trzeba się kurować
Bardzo ubolewam nad tym, ale cóż. Trzeba się kurować

We are Legion.
We are Legion.
Witam
Jeśli nie będzie to stanowić problemu, to i ja z chęcią wpadnę, na debiut. Nie mam zbyt dużego doświadczenia w grach planszowych(Magiczny Miecz, Osadnicy z Katanu, Ghost Stories, Kupcy i Korsarze), ale z chęcią poszerzę swoją wiedzę w tym zakresie, zwłaszcza w miłym towarzystwie. Ewentualne namiary poprosiłbym na pw.
Jeśli nie będzie to stanowić problemu, to i ja z chęcią wpadnę, na debiut. Nie mam zbyt dużego doświadczenia w grach planszowych(Magiczny Miecz, Osadnicy z Katanu, Ghost Stories, Kupcy i Korsarze), ale z chęcią poszerzę swoją wiedzę w tym zakresie, zwłaszcza w miłym towarzystwie. Ewentualne namiary poprosiłbym na pw.
Hej Monika,
Jestem przekonany, że wyrobię się z obowiązkami i zdążę do was zaglądnąć - byłbym jednak tak na 18:30-19:00, wcześniej z pewnością nie dam rady.
Pozdrawiam,
Marek
Jestem przekonany, że wyrobię się z obowiązkami i zdążę do was zaglądnąć - byłbym jednak tak na 18:30-19:00, wcześniej z pewnością nie dam rady.
Pozdrawiam,
Marek
Dziękuję za gościnę i przyjemne spotkanie.
Pograliśmy w:
- Myrmes (1 stół)
- Zamki Burgundii (2 stół)
- Love Letter
- Ubongo Extreme
- Evolution: The Origin of Species
Chciałem nabrać współgraczy na litość - że mnie miesiąc nie było, dawno nie grałem... ale niema lekko - baty były i koniec
Pograliśmy w:
- Myrmes (1 stół)
- Zamki Burgundii (2 stół)
- Love Letter
- Ubongo Extreme
- Evolution: The Origin of Species
Chciałem nabrać współgraczy na litość - że mnie miesiąc nie było, dawno nie grałem... ale niema lekko - baty były i koniec

-
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 3 times
Podziękować chciałem za naukę BvB, chodziła ta gra za mną, i naprawdę jest niezła!
większość tych nierozwiązywalnych na Marka trafiłopiogar pisze:Monika - udalo Wam sie ulozyc ta "nierozwiazywalna" zagadkeMyszaq36 pisze:- Ubongo Extreme?

dzięki za przemiłe spotkanie, mrówki śnią mi się nocą, no i Jacku pozdrowienia dla Barona

Oj były... W sumie wszystkie gry wygrała Monika.Myszaq36 pisze:baty były i koniec
Dzięki. Chyba będę musiał zmienić awatarMongea pisze:pozdrowienia dla Barona

Również chciałem podziękować za grę i gościnę. Muszę przyznać, że Myrmes trafiło w moje gusta - zarządzanie z odrobiną interakcji fajna sprawa 

Jak sprawa spotkania w tym tygodniu ?
Ps. Robię małe zamówienie w rebelu z rabatm 15%, więc jeśli ktoś chciałby dołączyć to info na pw.
Ps. Robię małe zamówienie w rebelu z rabatm 15%, więc jeśli ktoś chciałby dołączyć to info na pw.
w piątek po południu znowu w góry - zakładam że jeszcze trochę śniegu na stoku zostanierazul pisze:Jak sprawa spotkania w tym tygodniu ?

spotkanie więc możliwe w czwartek (potwierdzę w środę jeszcze)
komu pasuje?
Czołem,
mi pasuje czawartek
Chętnie bym zagrał (poznał) w jedną z gier:
Zamki Burgundii
Troyes
Steam
mi pasuje czawartek

Chętnie bym zagrał (poznał) w jedną z gier:
Zamki Burgundii
Troyes
Steam
Hej,
Ten czwartek mam od 18:30 zajęty :/ Zatem jak można to wpadnę tylko na chwilkę o 18:00 rozdać gierki
Ich wysyłka ma być w środę popołudniu - liczę, że na czwartek wszystko będzie (do tej pory paczki przychodziły następnego dnia).
Jacek i Tomek (Virco) jak będziecie w ten czwartek to zabierzcie dodatkowe, dosyć duże reklamówki. Troszkę tego macie.
Tomek (od Piotrka) - będzie już MK, więc uwzględnijcie to zabierając reklamówki - gabarytowo to raczej duża pozycja.
Monika - jesteś na miejscu, więc gierkę przekaże własnoręcznie
Pozdrawiam
Ten czwartek mam od 18:30 zajęty :/ Zatem jak można to wpadnę tylko na chwilkę o 18:00 rozdać gierki

Jacek i Tomek (Virco) jak będziecie w ten czwartek to zabierzcie dodatkowe, dosyć duże reklamówki. Troszkę tego macie.
Tomek (od Piotrka) - będzie już MK, więc uwzględnijcie to zabierając reklamówki - gabarytowo to raczej duża pozycja.
Monika - jesteś na miejscu, więc gierkę przekaże własnoręcznie

Pozdrawiam
Mi pasuje czwartek. Chętnie wpadnę.Mongea pisze:spotkanie więc możliwe w czwartek (potwierdzę w środę jeszcze)
komu pasuje?
Czwartek mam wolny więc jak najbardziej pasuje mi również 

We are Legion.
We are Legion.