Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jakoś mnie tknęło i zaczęłam czytać stare posty (jeszcze monsoonowe, pierwsze testy Kolejki, SRU przez Unię, Rozbicie, te sprawy). Aż się łezka w oku kręci 3 bardzo owocne lata
jakoś mnie tknęło i zaczęłam czytać stare posty (jeszcze monsoonowe, pierwsze testy Kolejki, SRU przez Unię, Rozbicie, te sprawy). Aż się łezka w oku kręci 3 bardzo owocne lata
Potwierdzam Ja sobie ostatnio zrobiłem rundkę przez posty sprzed mojego debiutu w Monsoonie- fajnie było czytać o początkach gier, które teraz leżą u mnie na półce, pięknie wydane (to podtrzymuje we mnie nadzieję, że i mi kiedyś przypadnie rola św. Mikołaja)
oopsiak pisze:
Ja załapałem się na kilka spotkań w Monsoonie więc mogę się chyba szczycić mianem starej gwardii. Pojawiły się wtenczas stalkerowe Migawki.
oopsiak pisze:jakoś mnie tknęło i zaczęłam czytać stare posty (jeszcze monsoonowe, pierwsze testy Kolejki, SRU przez Unię, Rozbicie, te sprawy). Aż się łezka w oku kręci
Jak przejeżdżałem dzisiaj koło dawnej kawiarni Monsoon (teraz jest tam oczywiście oddział jakiegoś banku) to pomyślałem, że za jakiś czas na tym budynku powinna pojawić sie tablica pamiątkowa: "W tym budynku mieściła się kawiarnia Monsoon, w której były testowane gry, m.in. Kolejka"
Ja dziś niestety twardy pas. Mam kocioł przed wyjazdem na Norymbergę. Za to za tydzień obiecuję raport o najnowszych trendach w branży prosto z Spielwarenmesse.
Wczoraj mimo braku weteranów pojawiło się kilkanaście osób. Niestety tym razem było więcej chętnych niż prototypów.
Naliczyłem 5 prototypów, które były rozgrywane na trzech stolikach. Nie wiem czy tylko coś było potem jeszcze po Śmietnisku, bo długo nie siedziałem.
Dzięki za uwagi do Minek i Miast.
Okrojone minki jak na mój gust spełniają swoje zadanie, choć to już nie imprezówka.
Zaś z Miastami będę kombinował, szkoda mi odpuścić ale z drugiej strony nie chciał bym robić kopi Fauny czy Die Welt (to ta nowości z Norynbergi o której wspominałem).
Tak wiec zobaczymy jak to wyjdzie.
Po Śmietnisku kosiliśmy trawę. Jest już bardzo fajnie, dużo dodało ustawienie stolika wymiany międzysąsiedzkiej . Tak właściwie jakby to ładnie wydrukować to wg. mnie można już szukać półek sklepowych albo odpowiedniej kosiarki którą do gry się dołoży w ramach gratisu
Tylko sugestie co do Miast zaczęły niebezpiecznie dryfować w kierunku Fauny tudzież Die Welt
Dzięki za możliwość krótkiego potestowania Min i Miast. Miny w wariancie uproszczonym na pewno się sprawdzą, pytanie czy będziesz chciał to wydać w takiej postaci.
ZnadPlanszy | YouTube Always keep at the back of your mind the possibility that you're dead wrong. -- T. Pratchett --