[Nysa] Czy są tu ludzie z Nysy
-
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 1 time
Re: [Nysa] Czy są tu ludzie z Nysy
A co do spotkań cyklicznych to ciężko. Jest nas grających na razie 4 sztuki, więc raczej umawiamy się na jakiś termin. Przy większej liczbie osób i fajnym miejscu można się pokusić o konkretny termin...
Twilight Imperium -> DobreKonik_Stepowy pisze: Może np. pierwsze spotkanie na neutralnym gruncie, np. w knajpce? Zagralibyśmy w coś lekkiego, co ma mało elementów, np. Twilight Imperium![]()
Ja wstępnie mógłbym we wtorek po południu.
Co Wy na to?

W tygodniu u mnie będzie problem. Preferowany weekend.
- Strzygusia
Racja, nie ma co za wiele się rozpisywać, lepiej działać i umówić się na jakieś granie. Popołudniami i wieczorami mam zazwyczaj czas, więc mogę się co do terminu dostosować. Myślę, że spotkanie w jakiejś fajnej knajpce jest dobrym pomysłem. Proponuję Klub Studencki Fabryka, przyjemna atmosfera i dobre czeskie piwo za grosze to wielkie atuty tego lokalu 

Również wolę grać w weekend. Choćby nawet jutro. Wiem że konikowi ten weekend nie pasuje.
- Strzygusia
Myślę, że jutro powinnam mieć czas bez problemu, więc moglibyśmy się jakoś dogadać co do miejsca i godziny. A co na to rupert84?
- Strzygusia
Hej! Dopiero teraz miałam czas wejść na neta i zobaczyłam, że pisałeś. To jak robimy, godzina 19 albo 20 w fabryce, może tak być? A jeśli nie dzisiaj to może jutro, niedziela to też dobry dzień na granie i może jeszcze ktoś się skusi, bo na razie to chyba tylko my dwoje jesteśmy zainteresowani:)
Może być dzisiaj 20 w Fabryce. Choć myślałem że chodzi o Niedzielę. Prześlę tobie nr tel. w wiadomości. Potwierdź proszę czy będziesz.
Hej dzisiaj bym mogl na chwilę podejść, chociazby poznac sie i wypić jakiegos browarka. Pogadać. Dajcie znac czy będziecie. Jutro jestem dostepny tylko do poludnia.
- Strzygusia
Kurczę już się na jutro na 19:30 do Fabryki umówiliśmy. Może jednak dał byś radę jutro wpaść na jednego browara chociaż, poznać się, pogadać i tak przy okazji w coś zagrać 

Nie dam rady jutro wieczorem bo już jestem ustawiony na granie w opolu 
Spoko, ustawimy się następnym razem.

- piton
- Has thanked: 1218 times
- Been thanked: 638 times
- Kontakt:
jak już gracie w tym OPO-LU po nocach, dałbyś cynkrupert84 pisze:Nie dam rady jutro wieczorem bo już jestem ustawiony na granie w opolu

Każda gra ma cenęęę, trzeba po prostu pytać, a nie czaić się z kwiatami... GrY na SpRZedaŻ
może nie najlepiej, ale jakotako-> YT dżentelmeni przy stole <-czasem cośtam powiem
może nie najlepiej, ale jakotako-> YT dżentelmeni przy stole <-czasem cośtam powiem
- ozy
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 74 times
Farewell, leave the shore to an ocean wide and untamed
Hold your shield high, let the wind bring your enemy your nightmare
Hold your shield high, let the wind bring your enemy your nightmare
Dzięki za info Konduktor. Niestety jestem w rozjazdach na weekend.
Piton dam znać jak będziemy coś ustawiać.
Piton dam znać jak będziemy coś ustawiać.
- Strzygusia
-
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 1 time
Powoli mamy już dość Cyclades. Zaczynamy rozgrywki w BRASS. Dzięki Łukasz za pożyczenie .
Powstało Nyski Katolickie Salon Gier Planszowych. Zapraszamy do odwiedzin strony www
http://planszowki-nysa.blogspot.com/
http://planszowki-nysa.blogspot.com/
Hej, spotykacie się jeszcze? Też jestem z Nysy i chętnie bym pograła od czasu do czasu 

Cześć fajnie poznać kolejnego gracza z Nysy. Ja obecnie jestem w Holandii ale niedługo wracam. Jak będę w Nysię to się odezwę i umówimy się na jakieś granie. Jakie masz gry?
Fajnie będzie się spotkać
Dopiero zaczynam grać, więc dużego wyboru nie mam
Mam TTR Europa, Jaipur, Splendor, Tokaido, CV i to na razie koniec