(Warszawa) piątek - planszomania.pl
Re: [Warszawa] planszomania - czwartki
a znajdzie się coś dla 9-latów?
ostatnio chłopcy grali w HwA i byli zachwyceni, ale zdaje się, że dziś nie będzie na niego chętnych, więc coś delikatniejszego.....
ostatnio chłopcy grali w HwA i byli zachwyceni, ale zdaje się, że dziś nie będzie na niego chętnych, więc coś delikatniejszego.....
cześć
mam pytanie w kwestii najbliższego czwartku - gramy w coś konkretnie, czy wymyślimy w czwartek na miejscu?
pytam, bo chętnie zagrałbym w terra mistica, HwA lub w agricolę i w sumie 7 cudów ( o ile je przyniesie Michał)
mam pytanie w kwestii najbliższego czwartku - gramy w coś konkretnie, czy wymyślimy w czwartek na miejscu?
pytam, bo chętnie zagrałbym w terra mistica, HwA lub w agricolę i w sumie 7 cudów ( o ile je przyniesie Michał)
-
codo kolejnego spotkania
to chyba Michał wspominał o tym że przyniesie Tzolkin
czy ta propozycja jest aktualna?
to chyba Michał wspominał o tym że przyniesie Tzolkin
czy ta propozycja jest aktualna?
- Malash
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 35 times
Hejo,
w najbliższy czwartek prawdopodobnie nie dam rady wpaść, ale Tzolkin jest już na wykończeniu malowania
w najbliższy czwartek prawdopodobnie nie dam rady wpaść, ale Tzolkin jest już na wykończeniu malowania

WImięZasad.ZnadPlanszy.pl
także na: Facebooku , YouTube, Spotify i Apple Podcasts.
Analizujemy gry i ich mechaniki. Nie boimy się wytykać im błędów.
Często je naprawiamy, bądź przebudowujemy za pomocą prostych home rules.
także na: Facebooku , YouTube, Spotify i Apple Podcasts.
Analizujemy gry i ich mechaniki. Nie boimy się wytykać im błędów.
Często je naprawiamy, bądź przebudowujemy za pomocą prostych home rules.
Pewnie będzie jeśli Ryba będzie mógł przyjść 
Tak zastanawialiśmy się nad Agricola, Terra Mistica, Bora Bora itp. W ostatni tytuł też bym chętnie zagrał za sugestią Piotrka bo stałem się szczęśliwym posiadaczem egzemplarza. Terra to też świetna opcja bo muszę dalej rozgryźć Dwarfy
Ewentualnie jak zawsze jestem otwarty na każdy tytuł z Zamkami Burgundii, HwA itp. włącznie.

Tak zastanawialiśmy się nad Agricola, Terra Mistica, Bora Bora itp. W ostatni tytuł też bym chętnie zagrał za sugestią Piotrka bo stałem się szczęśliwym posiadaczem egzemplarza. Terra to też świetna opcja bo muszę dalej rozgryźć Dwarfy

Ewentualnie jak zawsze jestem otwarty na każdy tytuł z Zamkami Burgundii, HwA itp. włącznie.
Moja lista Hexówek
---
Ulubione systemy gier wojennych:
MMP: ASL, ASL SK, OCS, GTS. GMT: Downtown, LHY, COIN, MBT, Next War, Silver Bayonet, CDG. DG: GTS, D-Day.
Chętnie nauczę i zagram:
ASL, ASL SK, OCS, LHY, COIN, MBT, Silver Bayonet.
---
MMP: ASL, ASL SK, OCS, GTS. GMT: Downtown, LHY, COIN, MBT, Next War, Silver Bayonet, CDG. DG: GTS, D-Day.
Chętnie nauczę i zagram:
- planszomania
- Kontakt:
jak najbardziej zapraszamy w czwartek. można w ciemno przychodzić 
jeżeli musielibyśmy kiedyś spotkanie odwołać na pewno damy wam tutaj wcześniej znać
nie wiemy jeszcze kto ze sklepu będzie. jeśli padnie na mnie to chętnie nadrobię zaległości i zagram w Tzolkin, Terra mystica albo Bora Bora (dwóch ostatnich nie mamy w sklepie dostępnych do grania)
ale równie dobrze może być 7 cudów, Agricola, Zamki Burgundii

jeżeli musielibyśmy kiedyś spotkanie odwołać na pewno damy wam tutaj wcześniej znać
nie wiemy jeszcze kto ze sklepu będzie. jeśli padnie na mnie to chętnie nadrobię zaległości i zagram w Tzolkin, Terra mystica albo Bora Bora (dwóch ostatnich nie mamy w sklepie dostępnych do grania)
ale równie dobrze może być 7 cudów, Agricola, Zamki Burgundii
gry planszowe - sklep planszomania.pl
wypożyczalnia gier
Warszawa - Bemowo, od poniedziałku do piątku 11-19 , w sobotę 11-15
wypożyczalnia gier
Zapraszamy w czwartek 14.03 od 18.00.
Proponuję zagrać w Terra Mystica ( tak jak się umawialiśmy) bądź coś innego np. Feld.
Piszcie kto będzie i w co chce grać.
Pozdrawiam
Proponuję zagrać w Terra Mystica ( tak jak się umawialiśmy) bądź coś innego np. Feld.
Piszcie kto będzie i w co chce grać.
Pozdrawiam
-
ja przyniosę AVAstarship - może będzie to jedna z ostatnich wersji znacznie zmieniona od ostatniego podejścia
terra mystica z chęcią znów zagram
terra mystica z chęcią znów zagram

Ja bym się dołączył do Terra Mystica, ale nigdy nie grałem. A z Felda zagrałbym w Zamkii Burgundii.
mnie można wypisać z Terry, gdyż z przyczyn niezależnych nie będę mógł dziś wieczorem pograć
- Vester
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 45 times
Może bym wpadł....? Jest tyle miejsca na stole, co by rozstawić Clash of Cultures?
- planszomania
- Kontakt:
Oczywiście 
Piszcie kto chce przyjść i w co macie ochotę zagrać.

Piszcie kto chce przyjść i w co macie ochotę zagrać.
gry planszowe - sklep planszomania.pl
wypożyczalnia gier
wypożyczalnia gier
W zależności od tego jak będę się czuł to dziś jestem na 100%, tylko może na trochę krócej. Jakieś przemęczenie mnie dopadło. Jestem otwarty na każdy tytuł, ale chętnie przetestował bym coś innego z serii pana Felda. Padło też ostatnio hasło "Agricola". Niestety mój egzemplarz "Bora Bora" zostawiłem w Poznaniu.
Przy okazji dwie sprawy. Ryba dzięki za propozycję pożyczenia gry, ale będę miał zawalony tydzień także nici z grania. Nie bież proszę nic dla mnie.
Tak jak obiecałem. Proszę o to link do mojego bloga i zamieszczanych tam wpisów z naszych spotkań.
http://dicesmelody.blogspot.com/
Podjąłem też decyzję o nie tworzeniu miliona recenzji gier jakie to na masie innych blogów możemy przeczytać. Będę się skupiał na tworzeniu opisów różnych strategii i komentarzy z moich i naszych sesji. Ma być ciekawie i zabawnie, a nie poważnie z dogłębnym rozwodzeniem się nad wyższością worker placement na coopem i kolorem kosteczki imitującej mięcho
Przy okazji dwie sprawy. Ryba dzięki za propozycję pożyczenia gry, ale będę miał zawalony tydzień także nici z grania. Nie bież proszę nic dla mnie.
Tak jak obiecałem. Proszę o to link do mojego bloga i zamieszczanych tam wpisów z naszych spotkań.
http://dicesmelody.blogspot.com/
Podjąłem też decyzję o nie tworzeniu miliona recenzji gier jakie to na masie innych blogów możemy przeczytać. Będę się skupiał na tworzeniu opisów różnych strategii i komentarzy z moich i naszych sesji. Ma być ciekawie i zabawnie, a nie poważnie z dogłębnym rozwodzeniem się nad wyższością worker placement na coopem i kolorem kosteczki imitującej mięcho

Moja lista Hexówek
---
Chętnie nauczę i zagram:
---
Chętnie nauczę i zagram:
-
siema, byłem ostatnio pierwszy raz i dziś też wpadnę z chęcią. Obojętnie mi w co gramy
cześć
mam prośbę o linka do Waszej listy gier do pogrania na miejscu. Szukałem jej sam, ale nie daję rady, może szukam w niewłaściwym miejscu....
dziękuję

mam prośbę o linka do Waszej listy gier do pogrania na miejscu. Szukałem jej sam, ale nie daję rady, może szukam w niewłaściwym miejscu....
dziękuję

Jak się niemylę to jest ta strona:
http://boardgamegeek.com/collection/use ... dgame&ff=1
Czyli profil Kuby
U mnie się nic nie zmieniło. Tak jak zapowiadałem w czwartek jestem.
http://boardgamegeek.com/collection/use ... dgame&ff=1
Czyli profil Kuby

U mnie się nic nie zmieniło. Tak jak zapowiadałem w czwartek jestem.
Moja lista Hexówek
---
Chętnie nauczę i zagram:
---
Chętnie nauczę i zagram: