Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nie wiem czy popełniliśmy dużo błędów. Jeden już teraz widzę: kiedy atakowałem magów w wieży to powinienem szturmować czyli wejść na teren z wieżą, która jest na pustyni i w dzień (atakowałem w dzień czy w nocy?) musiałem wydać 5 punktów ruchu. Nie pamiętam czy miałem tyle kart
salane, u mnie ostatnio się gra niej więcej co drugi dzień . Także po prostu jak masz ochotę na grę to pisz i zapewne będę miał czas, a ktoś może dołączy . W niedziele nikt jednak nie może, czy ktoś się znajdzie?
Jest szansa że jutro mógłbym wpaść. Zbyszek podaj namiary na pw. Pozdrawiam. PS: Jak będzie nas dwoje to można ze spokojem Mage Knighta zagrać i Mage Wars'a (jak już masz obcykane zasady )
salane na MK bardzo chętnie, co do MW to doczytałem i myślę że wiem większość co powinienem wiedzieć , jedynie trzeba będzie się kodeksem posiłkować, bo pojęć jednak trochę jest. Napisałem PW z namiarami. Możesz powiedzieć o której mniej więcej byś był .
A ja coraz częściej patrzę w kierunku Władcy Pierścieni LCG ale zupełnie nie mam o tym pojęcia bo doświadczenie z karciankami mam zerowe , właśnie poprosiłem Zbajszka o wprowadzenie i zaprezentowanie tej gry
No to prawdopodobnie w środę się przekonasz jak to wygląda. Ale uprzedzę że z tego co mi wiadomo talie w pełni na krasnoludach będziesz mógł zrobić chyba dopiero z dodatkiem Khazad-Dum i Cyklem Dwarrowdelf. Bo w podstawce + Cykl Mrocznej Puszczy jest chyba jeszcze za mało krasnoludów żeby zrobić talię.
W sumie mam sobotę i niedzielę wolną w tym momencie, choć wstępne plany obejmowały wizytę u rodziców w niedzielę, ale to mogę spokojnie przełożyć na następny/poprzedni dzień . Więc jak ktoś jest chętny to trochę czasu posiadam .
Jesteśmy z pattomem umówieni wstępnie na jutro (koło 11) na Mage Knighta. Co do weekendu to ten mi dość bardzo odpada ze względu na uczelnię. Sobote mam od 10:25 niby do 17:35, niedziele od 8 niby do 17:35. Szczerze to w sobotę nie widzę możliwości siedzenia do końca i pewnie wrócę koło 15-16 do domu najpóźniej . Także jeżeli ktoś byłby chętny na coś w sobotę wieczorem to można pomyśleć.
Zbajszek coś udało się w niedziele zagrać ?
Ja pewnie w tygodniu ( środa?) miałbym czas w godzinach 11:00-15:00, jakby co i jak miałbyś ochotę na wypełnienie rozkazów Rady Pustki to daj znać.
Może tym razem pójdzie nam lepiej
A to jutro już środa? Chyba tym razem się nie wyrobię, bo muszę jedno miejsce rano odwiedzić i nie wiem o której wyjdę z domu, o raz o której wrócę :/.
Planować zawsze planujemy, inna sprawa czy coś z tego wychodzi . W teorii któryś dzień mi odpadnie bo zaczynamy jakąś kampanię w jakiś system RPG, jeszcze nie wiem jaki . No i parę godzin któregoś dnia mnie nie będzie we Wrocku, ale ogólnie możemy spróbować się ustawić pattom, salane jak stoicie z czasem w weekend? Może ktoś jeszcze?