Aaa to tak Wam się udało bez klucznikagibon pisze:Dotarłem po 18 i zastałem testerów... na korytarzu. Bo w naszej sali odbywały się jakieś zajęcia. Weszliśmy dopiero około 18:15.

Aaa to tak Wam się udało bez klucznikagibon pisze:Dotarłem po 18 i zastałem testerów... na korytarzu. Bo w naszej sali odbywały się jakieś zajęcia. Weszliśmy dopiero około 18:15.
Nie zupełnie. Wykładowca zamknął salę, Grzegosz się bujnął na portiernię.stalker pisze:Aaa to tak Wam się udało bez klucznikagibon pisze:Dotarłem po 18 i zastałem testerów... na korytarzu. Bo w naszej sali odbywały się jakieś zajęcia. Weszliśmy dopiero około 18:15.
I dostał bez upoważnieniagibon pisze:Nie zupełnie. Wykładowca zamknął salę, Grzegosz się bujnął na portiernię.
Dementuję pogłoski o moim braku upoważnienia.stalker pisze:I dostał bez upoważnieniagibon pisze:Nie zupełnie. Wykładowca zamknął salę, Grzegorz się bujnął na portiernię.znaczy się, już nas kojarzą, środowych szaleńców i nie sprawdzają upoważnień?
Myślę, że trzeba zapytać Trutu, jak będzie w środę z tą salą. Bo może w nowym semestrze plan zajęć się zmienił i teraz sala w każdą środę będzie zajęta do 18gibon pisze:zastałem testerów... na korytarzu. Bo w naszej sali odbywały się jakieś zajęcia. Weszliśmy dopiero około 18:15.
No dobra, jak masz Agresorowe, to super, ja kontroluje tylko te, o które sam wystąpiłem tudzież które miała nasza stara gwardia. Super. Do Trutu napiszę.GrzeL pisze:Dementuję pogłoski o moim braku upoważnienia.
Zapraszamy! Co do własnej gry - jasne, ale regułą jest zaczynanie od roli testeraPodlyfae pisze:Witam, chętnie porobiłbym jako betatestermożna wpaść na wasze spotkanie? ew. przynieść własny prototyp?
Przechodzą, i jeszcze 24 godzinną kwarantanneJan Madejski pisze:Kurcze, chyba coś się na forum zmieniło i pierwsze posty przechodzą moderację, bo dałbym głowę, że nie było tej wypowiedzi jak pisałem poprzedniego posta...(i powiadomienie nie przyszło na maila)
Czyli jak akurat wpadnie na spotkanie jakiś zielony to przygarniecie?Jan Madejski pisze:Zapraszamy! Co do własnej gry - jasne, ale regułą jest zaczynanie od roli testeraPodlyfae pisze:Witam, chętnie porobiłbym jako betatestermożna wpaść na wasze spotkanie? ew. przynieść własny prototyp?
Dobrze rozumiem? Wchodzimy na wydział i zamiast skręcić w prawo do automatów, skręcamy w lewo i po przejściu kilku metrów po prawej stronie mamy klatkę schodową z windą?stalker pisze: Politechnika nas chwilowo przeniosła. Po wdrożeniu nowego systemu przydziału sal coś się poplątało. Do wyjaśnienia sprawy przydzielono nam na środy salę 639. Sala ta jest na 6-tym piętrze wejście windą po przeciwnej stronie niż kotłownia.
Można! Przecież wszystkie klatki wind wychodzą na wspólne korytarze. Po prostu jedziesz nową na 6 piętro i dopiero tam nawigujesz do klatki ze starą windąoopsiak pisze:BTW, nie da się wjechać tą ładną windą za automatami? Ja się boję tej starej... już się parę razy w takiej zacięłam.
Schody czy windastalker pisze: (zupełnie nie rozumiem, czemu dyskutujemy o wyższości windy nad schodami — czy na spotkaniu nie będzie żadnych prototypów?)