Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Co prawda jeszcze nie wiem czy na 100% będę, ale chcę się zorientować - będą może w piątek chętni na spróbowanie Alien Frontiers w pięcioosobowym składzie? Ostatnio graliśmy z dodatkiem we czterech i było całkiem spoko.
Ewentualnie, jeżeli dotrę, to mogę zabrać ze sobą Star Wars LCG. Dajcie znać czy ewentualnie ktoś byłby zainteresowany?
Ja mam cichą nadzieję, że dotrze do mnie Room 25, jeśli tak to ja bym to zagrał chętnie.
Czy istnieje miejsce bardziej pełne chaosu niż Forum? Jednak nawet tam możesz żyć w spokoju, jeśli będzie taka potrzeba" - Seneka, Listy moralne do Lucyliusza , 28.5b
Nie wiem, nie dostałem wieści od Delfina ani Michała jeszcze.
Będę, zagram w co się da. Jeśli będzie trzeba, mogę cisnąć nawet Zimną Wojnę, nie widzę przeciwwskazań.
Czy może byliby chętni jutro na REXa? Nawet w niepełnym składzie, bo coś ciężko do tego zazwyczaj zebrać 6 osób. W 3 osoby to może nie, ale gdyby była 4-5 do grania, to chętnie bym już spróbował. A jeżeli się uda zebrać komplet, to super. Dajcie znać czy ktoś by się pisał. Ewentualnie, możemy zbierać skład na Chaos. Czekam na info do jutrzejszego poranka żebym wiedział co ze sobą zabrać
Jeżeli planujecie być na 17 to ja pewnie też odpuszczę przybywanie dzisiaj.
Czy istnieje miejsce bardziej pełne chaosu niż Forum? Jednak nawet tam możesz żyć w spokoju, jeśli będzie taka potrzeba" - Seneka, Listy moralne do Lucyliusza , 28.5b
Uch, ja nie wiem jak będzie. W najgorszym wypadku może okazać się, że dotrę dopiero koło 19:00 i nie zagram w Chaos. Odezwę się telefonicznie koło 16:00.
Ciuniek pisze:Uch, ja nie wiem jak będzie. W najgorszym wypadku może okazać się, że dotrę dopiero koło 19:00 i nie zagram w Chaos. Odezwę się telefonicznie koło 16:00.
W takim wypadku, to raczej w Chaos nikt nie zagra, bo ja mam ze sobą REXa