Wrocław - sobota 4.05 TWILIGHT IMPERIUM
-
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 3 times
Wrocław - sobota 4.05 TWILIGHT IMPERIUM
Witam,
chciałbym zorganizować partyjkę (dobre słowo hehe) Twilighta. Poszukuję chętnych, ale NIE za dobrze ogranych lub wręcz zasiadających po raz pierwszy (tak jak ja) do tego tytułu. Planuję zagrać w 6 osób (w 8 to już przegięcie...)
Termin: 4 maja, start nawet i przed południem.
Zapraszam!
chciałbym zorganizować partyjkę (dobre słowo hehe) Twilighta. Poszukuję chętnych, ale NIE za dobrze ogranych lub wręcz zasiadających po raz pierwszy (tak jak ja) do tego tytułu. Planuję zagrać w 6 osób (w 8 to już przegięcie...)
Termin: 4 maja, start nawet i przed południem.
Zapraszam!
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2013, 16:20 przez Quetzalcoatl, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: Wrocław - sobota 27.04 TWILIGHT IMPERIUM
wstępnie jestem za tak
jeżeli będzie kilka osób co grają pierwszy raz i bedzie 1 osoba która grała wcześniej na 16 to ja dojdę na 17
jest kilka również warunków które należałoby wprowadzić do pierwszej gry
preset maps (wymagany dodatek shattered empire) i Age of Empire z kartą Imperial II ale oczywiście jestem otwarty na wszelkie propozycje
jeżeli będzie kilka osób co grają pierwszy raz i bedzie 1 osoba która grała wcześniej na 16 to ja dojdę na 17

preset maps (wymagany dodatek shattered empire) i Age of Empire z kartą Imperial II ale oczywiście jestem otwarty na wszelkie propozycje
Nigdy nie grałem w TI ale z przyjemnością wypróbuję 
Jak jest jeszcze miejsce to z chęcią dołączę. Proszę tylko o jakieś namiary...
A do soboty oglądnę sobie jakieś tutoriale aby wstępnie poznać zasady.
Pozdrawiam.

Jak jest jeszcze miejsce to z chęcią dołączę. Proszę tylko o jakieś namiary...
A do soboty oglądnę sobie jakieś tutoriale aby wstępnie poznać zasady.
Pozdrawiam.
Na STRATEGY-8 polecam BIUROKRACJĘ, o niebo lepsza niż imperiale dla otrzaskania się z całością. A jak już Imperial, to tylko po 1VP. Bez Distant Sun, to potrafi zarżnąć radość z gry. Możliwe, że zobaczę się z salanem w sobotę, to mogę przeedyskutować temat trochę głębiejsalane pisze:wstępnie jestem za tak

Goa'uld victory - President, Admiral, Cylon. [ BSG ]
Uses : LotR LCG, BSG, Tanto Cuore, Ticket to Ride (used all except last one), Arkham Horror (in waiting), L5R LCG (in waiting), TI3 (1/year but it is EPIC).
Uses : LotR LCG, BSG, Tanto Cuore, Ticket to Ride (used all except last one), Arkham Horror (in waiting), L5R LCG (in waiting), TI3 (1/year but it is EPIC).
-
Re: Wrocław - sobota 4.05 TWILIGHT IMPERIUM
Zgłosiły się w sumie 3 osoby, a we 4 to trochę mało. Przełożymy na inny termin. Więcej czasu będzie na znalezienie ekipy. Proponuję może 4 maja w sobotę i zaczać już przed południem.
Im dłużej się czeka tym lepiej smakuje 
Na 4 maja powinienem być również dostępny. Chyba, że w tygodniu nagle coś wyniknie. Wstępnie się jednak zapisuję

Na 4 maja powinienem być również dostępny. Chyba, że w tygodniu nagle coś wyniknie. Wstępnie się jednak zapisuję

Czy sesja w TI doszła do skutku?:) Jeśli tak to jak było i ile trwała?
-
Nic nie wyszło niestety. Jak tylko będę mial okazję, będę próbował po raz kolejny 

chyba ze zdążysz sprzedać 

Click me for -> Virco BGG Collection
Click me for -> Virco Forum Topic Buy/Sale/Trade
Stałe rabaty : planszostrefa.pl 10% | zgrami.pl 10% | 3trolle.pl 5% | planszak.pl 5%
Stałe rabaty : planszostrefa.pl 10% | zgrami.pl 10% | 3trolle.pl 5% | planszak.pl 5%
widzę że ten Twilight szybko zmienia właścicieli
Jak coś ja mam i nie zamierzam się pozbywać. Jak zdam egzamin zapraszam do siebie moi kumple napewno się pojawią. Dam znać po 17.05

-
Moja cierpliwość się kończy, po co mi gra skoro od kilku miesięcy nie mogę w nią zagrać? 

mam ten sam problem..Quetzalcoatl pisze:Moja cierpliwość się kończy, po co mi gra skoro od kilku miesięcy nie mogę w nią zagrać?
stad tak regularne zmiany w mojej kolekcji..
teraz nie mam czasu posprzątać bgg

ehh
przynajmniej zmiany w "handlu"
zmusza mnie do podsumowania ehh
pozdrawiam
i daj znac
chętnie zagram

Click me for -> Virco BGG Collection
Również piszę się na ewentualną rozgrywkę. Od dzisiaj śledzę ten wątek regularnie 

-
Zawsze jest i będzie u mnie. Dam znać kiedy znajdę czas coś zorganizować