[Wrocław] Gramy na Gaju
Re: [Wrocław] Gramy na Gaju
hi
planowane było, ale praca zaległa czeka i nie wyrobię...
jakby coś się wykluło to napiszę w ostatniej chwili, ale krucho w tym tygodniu to widzę
planowane było, ale praca zaległa czeka i nie wyrobię...

jakby coś się wykluło to napiszę w ostatniej chwili, ale krucho w tym tygodniu to widzę

kto chętny na granie w tym tygodniu w czwartek? - ja chętna zakładając że się nie rozpuszczę 

widzę, że temperatura skuteczne odciąga od gier planszowych...
spotkania będą wznowione po wakacjach
spotkania będą wznowione po wakacjach
Temperatura jedno i okres urlopowy drugie. 
Mnie w tym tygodniu nie ma we Wrocławiu ale za tydzień jest fajny długi weekend, pewnie cześć osób wyjeżdża ale gdyby coś się szykowało dajcie znać!
PS. ma padać
Tomasz

Mnie w tym tygodniu nie ma we Wrocławiu ale za tydzień jest fajny długi weekend, pewnie cześć osób wyjeżdża ale gdyby coś się szykowało dajcie znać!
PS. ma padać

Tomasz
spotykamy się w czwartek 12 września na pierwszym graniu po wakacjach godz.18:00
Hej, jak w tym tygodniu Grania na Gaju? Jest jakiś termin umówiony?
Tomek
Tomek
hi
gramy dzisiaj tj. czwartek o 18:00
zapowiedział się Jacek więc Tomku możesz śmiało wpadać - do zagrania więc
gramy dzisiaj tj. czwartek o 18:00
zapowiedział się Jacek więc Tomku możesz śmiało wpadać - do zagrania więc
dzięki za wytłumaczenie i miłą partyjkę w Augustusa oraz Tokaido
Targi nadal OK
Targi nadal OK

może za późno daję znać, ale kto wie - może zdążycie przeczytać: gramy jutro tj. czwartek, start o 18:30
czas obudzić się z wakacyjnego letargu
czas obudzić się z wakacyjnego letargu

będzie jeszcze Jacek i może Waldek dołączy - to już będzie można w coś konkretnego zagrać
heh..
tak się składa, że też jestem gajowiaczkiem, więc jeżeli środowisko graczy jest otwarte na nowe osoby chętnie dołączę w przyszłości
tak się składa, że też jestem gajowiaczkiem, więc jeżeli środowisko graczy jest otwarte na nowe osoby chętnie dołączę w przyszłości

hi
nowe osoby zawsze mile widziane... namiary dałam na priv, dopiero się reaktywujemy po przerwie wakacyjnej i termin jeszcze nie jest pewny (zaczynamy o czwartków, ale nie wiem czy tak zostanie) - póki co trzeba co tydzień sprawdzać pierwszy post w wątku - tam jest zawsze info o najbliższym spotkaniu (zazwyczaj 1,2 dni przed spotkaniem wrzucam informację)
nowe osoby zawsze mile widziane... namiary dałam na priv, dopiero się reaktywujemy po przerwie wakacyjnej i termin jeszcze nie jest pewny (zaczynamy o czwartków, ale nie wiem czy tak zostanie) - póki co trzeba co tydzień sprawdzać pierwszy post w wątku - tam jest zawsze info o najbliższym spotkaniu (zazwyczaj 1,2 dni przed spotkaniem wrzucam informację)
dzięki za poprzednie granie 
w tym tygodniu wstępnie ponownie czwartek, startujemy o 18:00,

w tym tygodniu wstępnie ponownie czwartek, startujemy o 18:00,
Dawno mnie tam u Was nie było więc może w końcu bym się pojawił 

For as long as single one of Us stands,
We are Legion.
We are Legion.
-
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 3 times
Jeśli uda mi się wrócić z kilkudniowego wypadu to się pojawię, ale gwarancji, że to się uda niestety nie ma :/
Edit: Niestety nie dam rady. Dopiero wyruszam i będę za około 3,5 godzinki w domku :/
Mam nadzieję, że za tydzień też będzie spotkanie to wtedy się pojawię
A póki co to miłych rozgrywek dzisiaj Wam życzę
Edit: Niestety nie dam rady. Dopiero wyruszam i będę za około 3,5 godzinki w domku :/
Mam nadzieję, że za tydzień też będzie spotkanie to wtedy się pojawię

A póki co to miłych rozgrywek dzisiaj Wam życzę

For as long as single one of Us stands,
We are Legion.
We are Legion.