YEDO - 01/08/2013 - start 18:15
1. Loganoid
2. Pasza26
3. Marta
4. Robert
5.mouton
Rez. Piotrsmu
Na jakie tylko najdzie ludzi ochotaBoodzik pisze:Cześć, chętnie bym się przeszedł w czwartek, w jakie planszówki gracie najczęsciej?
>>> Tutaj <<< info z ostatniego czwartku i kilka fotek. Oczywiście brakuje Twojej fachowej relacji z YedoPasza26 pisze:Na jakie tylko najdzie ludzi ochotaBoodzik pisze:Cześć, chętnie bym się przeszedł w czwartek, w jakie planszówki gracie najczęsciej?Ostatnio grane bylo Game of Thrones 2 ed., Chaos w Starym Swiecie, Shogun, BattleStar Galactica, Agricola, Yedo i wiele, wiele innych pomniejszych karcianek, strategii i euro gier.
Kurcze zabieram sie do tego od weekendu i ciagle cos mi przeszkadza. Choć z drugiej strony ta rozgrywka byla dla duzej czesci graczy pierwszym spotkaniem z Yedo i cieżko opisać taką dosyć chaotyczną rozgrywkę.Chmurnik pisze:
>>> Tutaj <<< info z ostatniego czwartku i kilka fotek. Oczywiście brakuje Twojej fachowej relacji z YedoNo i wszelkie wystąpienia "Joanna i Zuzanna" należy zamienić na "Karolina i Zuzanna". Sorki za pomyłkę.
A wiec update:efdee pisze:A ja chętnie zagram w Seasons za tydzień. Mozna dołączyć?
Pogadaj z Loganem bo on ma podstawkę Pandemica - możesz się rozczarować grą jesli jeszcze w nią nie grałeś. Tak jak wiele kooperacji ma tę wadę że system słabo wspiera współprace i ze daje mozliwosc "rządzenia" jednemu graczowi nad poczynianiami innych.RobertGrom pisze:
EDIT:
Nawiązując trochę do wczorajszej rozmowy - czy ktoś ma może na stanie Cosmic Encounter, Pandemic lub Ticket to Ride i miałby ochotę za jakiś czas spróbować? Ostrzę sobie na te tytuły zęby, ale jakoś zagrać nigdzie mi się nie udaje..
Zagrałbym.RobertGrom pisze: - Osadników z dodatkiem Żeglarze na całkowicie losowej planszy
- Carcassonne (kafle ze wszystkich dodatków, do ustalenia na które zasady i pionki gramy)
Ok, dzieki za wczesniejsza wiadomość, Wlodek byl bardzo chetny na Rexa, wiec wstepnie wpisuje go na zastepstwo.RobertGrom pisze:Słuchajcie, ja w ten czwartek chciałbym wpaść do Fenomenalnej z moją dziewczyną, więc skoro ona nie zmieści się już na REXa, to ja mogę zwolnić moje miejsce dla kogoś innego![]()
Jak coś to mam jest otwarta lista na Pory Roku (swietna karcianka) - 3 na 4 miejsca jeszcze wolne; rozgrywka trwa jakies 60 min;RobertGrom pisze: albo cokolwiek innego, co jest w Fenomenalnej dostepne
Na pewno zabiorę X-winga i kilka innych gier (w zależności od zapotrzebowania).Pasza26 pisze:Do tego Chmurnik powinien miec od groma różnych różności i ja wezme Kolejkę, Chaosa i może coś jeszcze.