TORUŃ - Szukam osób do grania

... czyli zloty miłośników planszówek! Tu możesz także umawiać się na granie w Twoim mieście.
Amadeo

TORUŃ - Szukam osób do grania

Post autor: Amadeo »

Witam!

Przez ostatnie kilka miesięcy bardzo zainteresowałem się grami planszowymi (najbardziej mnie interesują gry przygodowe lub karciane, ale jestem otwarty na wszelkie propozycje), niestety większość moich znajomych nie lubi planszówek, bądź też nie ma czasu aby się spotkać i w coś zagrać.
Szukam więc osób które byłyby zainteresowane spotkaniem się i wspólną grą np. w Feniksie.

Z niecierpliwością czekam na odpowiedzi. :wink:
Artaris

Re: TORUŃ - Szukam osób do grania

Post autor: Artaris »

Mam nadzieje, że oferta nadal aktualna. W ostatnim czasie moi koledzy powyjeżdżali więc również nie mam z kim grać. Jak u cb z terminami
Amadeo

Post autor: Amadeo »

Jestem całkowicie wolny do Września (nie licząc 7-8 sierpnia).
Artaris

Post autor: Artaris »

Nie wiem czy wiadomość do cb doszła więc pisze tutaj . Jeśli to nie problem możemy zagrać nawet jutro pytanie w co bys mial ochote zagrac. I najwazniejsze jak cie poznam. Jak mozesz odp na pw. Sorry za brak polskich znakow ale pisze z komorki
Pharaoh

Post autor: Pharaoh »

Jakby któryś z Was był nadal zainteresowany wspólnym graniem w planszaki/rpg/karcianki w Toruniu/okolicach, to pisać do mnie na PW bo szukam ludzi.
Awatar użytkownika
JAskier
Been thanked: 1 time
Kontakt:

Post autor: JAskier »

Zapraszam do Toruńskiego Klubu Gier Planszowych "Planszowanie". www.planszowanie-torun.blogspot.com Tam znajdziecie linka do naszej grupy na facebooku i naszego forum.
Awatar użytkownika
Karh
Has thanked: 14 times
Been thanked: 1 time

Post autor: Karh »

Polecam toruńskie spotkania, bardzo przyjemny skład i klimat. Szkoda, ze już nie dam rady wpadać...
I was born too late
And I'll never be like you
ODPOWIEDZ