Hej,
ostatnio zadzwonił do mnie kolega, z którym graliśmy kiedyś w Magica, zaprosił na drafta... obudziły się we mnie nostalgiczne uczucia. Chcę grać karty, ale format CCG to nie na moją kieszeń. LCG - co innego. Obadałem Netrunnera, chętnie bym dał mu szansę, ale niedawno wyprowadziłem się z Poznania do Zielonej Góry i nie mam pojęcia, czy jest tu jakaś netrunnerowa społeczność. Bo jak są 3 osoby z podstawką i niczym więcej, to wolę zostać przy RFTG, Dominion i okazjonalnych eventach magicowych, na które nie muszę mieć talii wartej 500 zł z półrocznym terminem ważności.
Ponawiając pytanie z tematu: kto gra w Netrunnera w Zielonej Górze, gdzie i ilu was? W jakim języku karty kupujecie?
[Zielona Góra] Gra tu ktoś w Android: Netrunner?
Re: [Zielona Góra] Gra tu ktoś w Android: Netrunner?
W każdą środę w Księgarni Zielone Wzgórza w Zielonej Górze organizowane są spotkania fanów gier planszowych. Niestety, jako że jest to również księgarnia, spotkania zostały zawieszone z powodu początku roku szklonego i ogólnego zamieszania z książkami. Na te spotkania przychodzą z trzy, cztery osoby grające w Androida. Kupują karty w polskiej wersji. Środowe spotkania zostaną wznowione prawdopodobnie w październiku.