[Lublin] - ustawka na Essen 2013

... czyli zloty miłośników planszówek! Tu możesz także umawiać się na granie w Twoim mieście.
apfrankowski

[Lublin] - ustawka na Essen 2013

Post autor: apfrankowski »

Pisałem już w temacie Essenowym, ale dopiszę jeszcze i tutaj. (jeśli to nadużycie to proszę adminów o usunięcie jednego z postów).
Do rzeczy - wybieram się na Spiel 2013 autem i mogę zabrać max 2 osoby chętne, najlepiej z Lublina, lub ostatecznie coś po trasie (waw, ldz, poz). Przejazd + hotel to max 750pln za osobę w dniach 24-27.10. Aha, auto to minivan z boxem na dachu, żeby jak najwięcej zapakować. Po szczegóły zapraszam na priv.
windziarz44
Has thanked: 32 times
Been thanked: 90 times

Re: [Lublin] - ustawka na Essen 2013

Post autor: windziarz44 »

a możesz napisać na co składa się ta cena przejazdu?
apfrankowski

Jasne - paliwo (ON) na ok 2.5kkm; parking na 2 dni przy samych targach (pozostałe dwa dni biorę na siebie); oraz miejsce w hotelu: mam zabookowany pokój 3-osobowy (3 oddzielne duże łóżka) w B&B Hotel Bochum-Herne (ok. 30 minut autem od targów) http://www.booking.com/hotel/de/bbhotelherne.html za 74Eur za dobę (w sumie 222Eur). Chyba, że ktoś ma lepszą opcję noclegu (bliżej/taniej) to jestem otwarty na propozycje.
windziarz44
Has thanked: 32 times
Been thanked: 90 times

Post autor: windziarz44 »

dzięki za odpowiedź.
Niestety w ostatnich dniach wydarzyła mi się sytuacja losowa, która zniweczyła moje plany pojechania na Essen.
A szkoda bo Twoja oferta jest bardzo w porządku.
apfrankowski

Może dlatego, że to oferta bez zysku, tylko realny koszt do podziału na 3 :)
Cóż, szkoda. Przyjmijmy, że "oferta" ważna jest do końca września. Kto chętny - zapraszam.
apfrankowski

W ostatnich dniach wyklarowała się nieco sytuacja i mam jeszcze jedno miejsce w aucie na sam przejazd trasą lub-waw-poz-essen i z powrotem w dniach: dojazd na czwartek 24.10 rano, powrót sobota 26.10 po śniadaniu. Koszt przejazdu to 350pln (minivan, 3 osoby na pokładzie, box na dachu). Mogę zabrać z dowolnego miejsca po tej trasie. Oferta ważna do ostatniej chwili.
ODPOWIEDZ