Witam,
Czy byłby ktoś chętny pograć w Neuroshimę Hex w Gdyni? Myślałem o spotkaniu w cafe księgarni Vademecum, ale jestem otwarty na wszelkie propozycje.
Pozdrawiam.
[Gdynia] Neuroshima Hex
Re: [Gdynia] Neuroshima Hex
Pograć w Hex'a jak najbardziej, ale niekoniecznie w Gdyni... Za to co tydzień w piątek (poza 01.11.13) o 17 zapraszamy do klubu Feluka na gdańskiej Żabiance:) Można tam pograć w Neuroshimę Hex, jak i w masę innych tytułów:)
- lacki2000
- Has thanked: 432 times
- Been thanked: 240 times
A może znajdziesz chętnych w Shaga.pl (na Morskiej, koło estakady)? Szef Shagi nawet coś o pomyśle organizacji turnieju w NHx wspominał... Jak masz fejsa to możesz ich podpytać publicznie.Rokitnik pisze:Witam,
Czy byłby ktoś chętny pograć w Neuroshimę Hex w Gdyni? Myślałem o spotkaniu w cafe księgarni Vademecum, ale jestem otwarty na wszelkie propozycje.
Pozdrawiam.
Nie dajcie gnuśnieć umysłom, grajcie w Go! - Konfucjusz (Kǒng Fūzǐ, 551-479 p.n.e.)
:: Moja kolekcja (BGG) :: Chciałbym do kolekcji (BGG) :: Chętnie kupię (BGG) ::
:: Moja kolekcja (BGG) :: Chciałbym do kolekcji (BGG) :: Chętnie kupię (BGG) ::
@Fisiel
No właściwie to czemu nie, ale pytanie czy ktoś tam rzeczywiście gra w NHx, bo nic innego mnie nie interesuje.
@lacki2000
Ok, dzięki. Każde info pożyteczne.
pzdr
No właściwie to czemu nie, ale pytanie czy ktoś tam rzeczywiście gra w NHx, bo nic innego mnie nie interesuje.
@lacki2000
Ok, dzięki. Każde info pożyteczne.
pzdr
Rokitnik, przepraszam za mocno spóźniony respons... Naczelnym maniakiem Hex'a w Feluce jestem ja, ale na pewno ktoś jeszcze się znajdzie do partii:) Serio nic innego Cię nie rusza?
jeśli idzie o Gdynie to chyba większość zaawansowanych graczy siedzi w Shadze, ale mogę sie mylić. W Cafe Anioł były spotkania, ale też chyba do Shagi ci gracze przeszli, bo coś był problem z zaklepaniem miejscówki.
No zaczynam się wciągać też w netrunnera. Do shagi na pewno zawitam. Słyszałem o tym sklepie już właśnie w kontekście netrunnera.