Podadzą termin, a my będziemy niepotrzebnie się denerwować, bo nie dotrzymali goschizofretka pisze:Ale daty nie podali...

Od siebie dodam, że biorę na premierę. Zobaczymy co tam Corey Konieczka zmajstrował.
Podadzą termin, a my będziemy niepotrzebnie się denerwować, bo nie dotrzymali goschizofretka pisze:Ale daty nie podali...
Oj, to chyba jednak się na angielskie skuszę, bo ono będzie chyba za chwilę?Aduanath pisze:Jak pierwsza połowa 2014 roku, to znając Galaktę, obstawiam lipiec/sierpień
Ja już widziałem wersję demo dla sklepu, do sprzedaży powinni mieć w następnym tygodniu.schizofretka pisze:Oj, to chyba jednak się na angielskie skuszę, bo ono będzie chyba za chwilę?Aduanath pisze:Jak pierwsza połowa 2014 roku, to znając Galaktę, obstawiam lipiec/sierpień
Dokładnie z tych samych względów mój Narzeczony nie lubi AHAcaraje pisze:Ja swój egzemplarza Horroru w Arkham, pozbyłem się właśnie przez natłok zasad... zwłaszcza że byłem jedyną osoba która przeczytała instrukcję, bo reszta stwierdziła ze przez nią, po prostu nie przebrnie, przez co rozgrywka była dla mnie mega męcząca... W sumie to się ucieszyłem że pojawi się Eldritch Horror, miałem nadzieję ze uszczuplą zasady i że gra będzie bardziej przystępna i płynna. czytając komentarze , wnioskuję że chyba tak właśnie jest. Ja czekam z niecierpliwością na polskie wydanie.
Nah, to raczej gra dla ludzi, którzy jeszcze nie posiadają AH, przynajmniej moim zdaniem. Jak masz AH - to albo nie kupuj, albo przy okazji sprzedaj Arkham. Jak nie masz, a chcesz tego typu grę - to EH jest po prostu lepszy. Żadne tam dojonko, tylko trzeba sprytnie gry kupować.mulek18 pisze:Ta gra to klasyczne dojonko.
Wydaje mi się, że nie ma sensu snuć takich dywagacji - każdy sam zdecyduje czy kupi jedną, drugą czy obie.Valarus pisze:Nah, to raczej gra dla ludzi, którzy jeszcze nie posiadają AH, przynajmniej moim zdaniem. Jak masz AH - to albo nie kupuj, albo przy okazji sprzedaj Arkham. Jak nie masz, a chcesz tego typu grę - to EH jest po prostu lepszy. Żadne tam dojonko, tylko trzeba sprytnie gry kupować.mulek18 pisze:Ta gra to klasyczne dojonko.
Moim zdaniem jednak ma, wiele osób nie będzie miało okazji sprawdzić EH przed zakupem, dlaczego rozważanie pytań w stylu "mam Arkham, czy warto kupić EH?" lub "czy bardziej warto kupić AH czy EH" są bardzo na miejscu. W moim odczuciu większość graczy wybierze jedną i będzie w nią grała, kiedy druga będzie pokrywać się kurzem.pan_satyros pisze:
Wydaje mi się, że nie ma sensu snuć takich dywagacji - każdy sam zdecyduje czy kupi jedną, drugą czy obie.
AH i EH to przede wszystkim gry-opowieści/przygody, gdzie liczy się klimat, nic nie stoi na przeszkodzie by raz zagrać w przygodę globalną, a innym razem rozgrywającą się w mieście i na jego obrzeżach.
Posiadam AH i dodatki i nie mam zamiaru się go pozbywać.
Kuba - wiemy tylko tyle, że w pierwszej połowie 2014
Zdecydowanie takpan_satyros pisze: ...AH i EH to przede wszystkim gry-opowieści/przygody, gdzie liczy się klimat, nic nie stoi na przeszkodzie by raz zagrać w przygodę globalną, a innym razem rozgrywającą się w mieście i na jego obrzeżach.
Nie wyrazilbym tego inaczejpan_satyros pisze: Posiadam AH i dodatki i nie mam zamiaru się go pozbywać.
Galakta ma info że I połowa 2014KubaP pisze:A wiadomo czy/kiedy ukaże się polska wersja?
tzn kogo, bo przy recenzji nie mogłem znaleźć żadnego podpisu...?palladinus pisze:Obszerny opis, porównanie i recenzja na naszym blogu Ciekawe Gry nowego redaktora w naszej ekipie. Polecam!
Zagrałem w “Eldritch Horror”