Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jeśli uda mi się dotrzeć w piątek, z chęcią zagram w A Few Acres of Snow, Hammer of the Scots, Star Wars LCG.
Jeśli znaleźliby się chętni, przyniosę w/w gry.
omam pisze:proszę ewentualnie dajcie znać czy wziąć coś ze swoich zasobów
Hej,
Jak ładnie prosisz to ja bym z chęcią poznał Galactic Emperor, Exodus (jeżeli masz drugą edycję), Kemet i Star Wars: The Queen's Gambit. Jeżeli udałoby się cokolwiek z tego przynieść na spotkanie, na pewno znalazłby się jeden chętny do gry
No to kolejne spotkanie za nami, po raz kolejny kilkanaście osób było, fajnie że zawsze nowe twarze się pojawiają. Następnym razem spotykamy się 17 stycznia, jest pomysł na Eclipse lub Zimną Wojnę (ja mam ochotę zagrać w przynajmniej jeden z tych tytułów) ktoś chętny?
janekb pisze:No to kolejne spotkanie za nami, po raz kolejny kilkanaście osób było, fajnie że zawsze nowe twarze się pojawiają. Następnym razem spotykamy się 17 stycznia, jest pomysł na Eclipse lub Zimną Wojnę (ja mam ochotę zagrać w przynajmniej jeden z tych tytułów) ktoś chętny?
Kurczę, pomimo sporych chęci tym razem nie uda mi się dotrzeć na Planszogranie, gdyż zbiega się ono terminem z moimi spotkaniami z Twilight Imperium.
Mam jednak nadzieję iż uda się nam w niedługim czasie spotkać, gdyż ciągnie mnie by z tobą zagrać w Zimną Wojnę
W piątego 28 lutego zaczynamy o 19:00, a w sobotę o 11:00. Z okazji dwudniowego Planszogrania przygotowane mamy drobne niespodzianki, ligę Twilight Imperium oraz kilka prototypów do poznania i testowania.
Przez ostatnie (dwudniowe) Planszogranie przewinęło się ok. 40 osób, zdjęcia są wrzucone na FB, a dziś powinien pojawić się krótki film. http://k6dicer.blogspot.com/2014/03/cze ... pio-w.html tutaj o nas troszkę wspomniano i przy okazji można zobaczyć kilka dodatkowych zdjęć. Następnym razem spotykamy się w piątek 14 marca. Zapraszam
No i jesteśmy po kolejnym Planszograniu. Po raz kolejny sporo nowych ludzi, ale oczywiście stałych bywalców też sporo było. Widzimy się za dwa tygodnie 28.03 o 19:00.
AkitaInu pisze:Czy można do Was ot tak przyjść i pograć? Czy trzeba się z jakąś grupą umówić?
Byłbym chętby z Dziewczyną Moje gry macie w podpisie jeżeli ktoś byłby zainteresowany
Wstęp wolny, repertuar mocno zróżnicowany. Ja w piątek ma pewno będę miał ze sobą Znak Starszych Bogów (max do 8 graczy), Pośród Gwiazd (max 4), Wysokie Napięcie (max 6) i Galaxy Trucker (max 4).
Ewentualnie mogę zabrać ze sobą coś z mojej kolekcji (link w podpisie).