jeśli autor tych sensacji okaże się trollem, to hordy fanów MiM zaczną go szukać zamiast korony władzy ;P
cena kosmos. w przedsprzedaży ciężkostrawna ale do przełknięcia...
i w tej wersji wpisuję MiM 3ed. na listę zakupów 2007 (obok EiT)
no i super, ze od razu mowa o dodatkach...
te do 3ej edycji o wiele bardziej mi sie podobaja.
'naroznikowe' krainy, miasta i podziemia, superancka wieza smoka
bez zadnej IMHO jaskini i kosmicznej otchlani - ktore mi jakos nigdy nie pasowaly do MiMa
[/img]
Magia i Miecz 3 edycja??
Regulamin forum
Na tym podforum można dyskutować konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. Zapoznajcie się z wytycznymi tworzenia tematów.
TU JEST PODFORUM O MALOWANIU FIGUREK I ROBIENIU INSERTÓW
TU JEST WĄTEK, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O KOSZULKI!
TU JEST PODFORUM, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O ZASADY GIER!
Na tym podforum można dyskutować konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. Zapoznajcie się z wytycznymi tworzenia tematów.
TU JEST PODFORUM O MALOWANIU FIGUREK I ROBIENIU INSERTÓW
TU JEST WĄTEK, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O KOSZULKI!
TU JEST PODFORUM, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O ZASADY GIER!
- gamekeeper
- Been thanked: 2 times
- Don Simon
- Moderator
- Been thanked: 1 time
Ktoś dosyć...powiedzmy anonimowy wypisuje taką informację i już wpisujesz grę na listę zakupów? Ni jest to zbyt przedwczesna ekscytacja?moonman pisze: cena kosmos. w przedsprzedaży ciężkostrawna ale do przełknięcia...
i w tej wersji wpisuję MiM 3ed. na listę zakupów 2007 (obok EiT)
Pozdrawiam
Szymon
Każdy może,prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczenie do krytyki, panie, tu nikomu tak nie podoba się.Tak więc z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie.
ekscytacji nie ma, wyczekiwana i innych historii.Don Simon pisze: Ktoś dosyć...powiedzmy anonimowy wypisuje taką informację i już wpisujesz grę na listę zakupów? Ni jest to zbyt przedwczesna ekscytacja?
po prostu kupie MiM3 jesli sie faktycznie ukaze, tak samo jak EiT.
jak na razie innych gier nie planuje kupic w 2007 - chyba, ze znow jakis wydawca zaskoczy interesujacym tytulem (jak na razie tylko te dwa mnie interesuja z zapowiedzi)
gier nie kolekcjonuje, a juz w tej chwili moj skromny zbior liczy wiecej gier niz mam wspolgraczy

pzdr.
Anonimowy?
Jaki tam anonimowy?
Ciezko pracuje zebyc anonimowym nie byc 
Mam na imie Tomasz, mieszkam w Poznaniu. Wyroslem na grach Encore, Sfery i Dragona. Wiadomosc o nowej edycji MiM cieszy mnie tak samo jak was (nawet mimo zaporowej ceny).

Mam na imie Tomasz, mieszkam w Poznaniu. Wyroslem na grach Encore, Sfery i Dragona. Wiadomosc o nowej edycji MiM cieszy mnie tak samo jak was (nawet mimo zaporowej ceny).
- MichalStajszczak
- Has thanked: 548 times
- Been thanked: 1609 times
- Kontakt: