Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Furia pisze:Fajne wydarzenie. Mam zamiar się pojawić pierwszy raz. Ile Was zwykle jest i czy warto zabierać ze sobą jakieś gry?
Warto zabierać, a jakże. Ja byłem tylko raz, w części nocnej, było około 6-8 osób. Teraz też bym się chętnie wybrał ale jeszcze nie wiem czy będę w ten weekend w Gdyni.
Też wybieram się pierwszy raz, najprawdopodobniej zjawimy się w sile 3 graczy, pewnie jakiś tytuł ze sobą wezmę. Na pewno chciałbym wreszcie zaliczyć Grę o Tron w pełnym składzie, póki co max 5.
Moja kolekcja
Moje rabaty, których chętnie użyczę: Planszostrefa 11%, Huble 5%, Rebel 4%, AlePlanszówki 3%
Moje postanowienie na 2014 to zagrać co najmniej 1 w każdą z posiadanych gier. W 2013 było podobne, ale nie wyszło Zawsze chętnie zagram w coś nowego więc zabierajcie ile udźwigniecie
Zamierzam przybyć, ale na nockę raczej nie zostanę. Coś przynieść z moich zbiorów. Chętny jestem na CO2 Dawno nie grałem, więc muszę trochę odrdzewieć.
Od siebie mogę zaproponować Le Havre, Guildhall, Mage Knight, Mage Wars.
Vermin83 pisze:Zamierzam przybyć, ale na nockę raczej nie zostanę. Coś przynieść z moich zbiorów. Chętny jestem na CO2 Dawno nie grałem, więc muszę trochę odrdzewieć.
Miło Cię będzie znowu gościć w naszych skromnych progach
Dobra, będę na 100%. Prawdopodobnie koło 12:00 (wcześniej nie chce mi się ruszać tyłka )
Wezmę z sobą Mage Wars (mam 4 złożone klasery - Necro, Druid, Kapłanka i Czarodziej nastawiony na ogień), Mage Knight, Guildhall, 51 Stan (z dodatkami) i może coś jeszcze.
No i moja "grupa" zawęża się do 1 osoby, kolo - turniej łormaszynki w Shadze, narzeczona - wizyta rodziny... napiszcie, czy mam coś wziąć z kolekcji (Posiadłość, Arkham, GoT, Civilization (to jedyne prawdziwe, nie tam jakiś sru ze ejdżes), ...)?
Moja kolekcja
Moje rabaty, których chętnie użyczę: Planszostrefa 11%, Huble 5%, Rebel 4%, AlePlanszówki 3%
Ja będę później, po 14:00 lub koło 15:00, ale prawdopodobnie zostanę na noc, bo żonie znów w ten weekend wpakowano zmianę z soboty na niedzielę w pracy.
P.S. Wezmę Speed Cups i Old Town: Solo, bo właśnie je dostałem do recenzji od G3