Witajcie!
Jakaś cisza tu zawitała;)
To może ja zacznę i powiem że Festiwal był Fantastyczny

Po prostu chciałoby się tam wrócić i siedzieć w tej pięknej sali i grać i grać:) Wybór gier ogromny a atmosfera zarąbista:) Pojechaliśmy tylko we dwójkę a praktycznie sami zagraliśmy tylko w jedną grę:) Dzięki naszym wspaniałym znajomym bawiliśmy się świetnie i poznaliśmy mnóstwo nowych i starych ale też świetnych gier:) Poznaliśmy także nowych świetnie pozytywnie zakręconych ludzi i normalnie aż chce mi się znów gdzieś jechać i Was spotkać i poplotkować i oczywiście wspólnie pograć:) Czuję się wśród Was ludzie fantastycznie
W tym miejscu chciałbym bardzo podziękować organizatorom którzy włożyli w utworzenie tego Festiwalu wiele sił i energii za świetną organizację i chęć współpracy z Planszostradą
Jak zwykle dziękuję WC w sumie za wszystko

oraz Piechowi (mam nadzieję że mogę pisać ksywką;) za pokazanie fajnych gier i że umilił nam czas i mojej żonie kiedy mnie nie było ( w sensie że pograł z nią pod moją nieobecność:)
Podsumowując Festiwal był Fantastyczny i jak wiadomo wszystko co dobre i fajne szybko się kończy tak też było z tą imprezą! Nawet nie wiem kiedy ten wspaniały czas tak szybko upłynął! I jak tylko zdrowie pozwoli za rok pojawimy się ponownie może nawet z większą ekipą którą zgarniemy z naszej Planszostrady:)
Jeszcze raz serdecznie pozdrawiamy!!
P.S. Chciałbym tylko spytać czy będziecie może umieszczać tu materiały albo linki do tej TV która robiła reportaż i do radia Opole które robiło wywiad i tego drugiego radia chyba z Brzegu?