Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Od najbliższej niedzieli spotkania będą odbywać się w klubie Level Up (http://levelupbar.blogspot.com/) - pełnym konsol i nie tyllko - w godzinach 13:30-18:00 z możliwością przedłużenia. Na miejscu gry (nie tylko planszowe), piwo, przekąski. Zapraszamy
W ten weekend GRAfficu nie będzie - za to odbywa się zjAva5 Zapraszamy serdecznie! Tutaj wątek na forum, w którym możecie pisać i zadawać pytania na temat knwentu: http://www.gry-planszowe.pl/forum/viewt ... =4&t=27715
Hej, umawiacie się gdzieś wcześniej na konkretne tytuły, czy można sobie tak po prostu wpaść i jest duża szansa, że znajdzie się jakichś potencjalnych współgraczy?
schizofretka pisze:Ja nym chętnie wpadł. Są chętni na coś mojego, raczej dłuższego, raczej AT? Runewars, hegemonic, War of the Ring?
Za rzadko tu zaglądam, szlag... W ostatnią niedzielę byliśmy na Stadionie Narodowym - wybacz, jeśli zdziwiłeś się po przybyciu na miejsce. W najbliższą zapraszamy ponownie do Level Up.
Wybaczcie wczorajsze zamieszanie z godzinami - Level Up powiadomił mnie nieco późno w sobotę o przesunięciu otwarcia klubu, a ja osobiście byłam odcięta od internetu w... klasztorze (długa historia).
Najbliższe spotkanie, jak na razie, ma się odbyć bez zmian - zapraszamy w niedzielę o 13:30.
W Level Up nie gra muzyka - to bar z konsolami. Jedyne, co może ewentualnie przeszkadzać, to odgłosy Tekkena w salce obok. Inna sprawa, ze o 13:30 zwykle nie ma jeszcze konsolowców
Ze względu na organizację Bialskich Dni Fantastyki, w najbliższą niedzielę nie odbędzie się spotkanie GRAffic Up. Oczywiście bar jest otwarty - można przyjść z własnymi grami
Jeśli nie pojechaliście na Brwikon, zapraszam dzisiaj do Level Upu na planszówki Zwłaszcza że już jakiś czas temu otworzyli ogródek i mają tam niezłe hamburgery - w końcu dzień dziecka, można sobie zaszaleć
Przy okazji - znajdzie się ktoś chętny do rozegrania "Kłamcianki" - gry dołączonej do nowej części "Kłamcy" Jakuba Ćwieka?