Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nie no! To, że Trzewik komicznie wyglądał z wielkimi rękawicami bramkarskimi to wierzę (i nie, nie powiem kto mi to zdradził), ale że chudy facet źle wygląda w garniturze?! Chyba ktoś tu musi kupić nowy gangol
Nie uruchamia mi się. Co gorsza ściągnąć też nie mogę, bo program z którego wcześniej korzystałem nie potrafi odnaleźć najnowszego odcinka.... Może ktoś udostępnić wersję mp3 do pobrania?
Najprościej przeciągnąć na pulpicie plik do folderu Dropbox, a później prawym wybrać "udostępnij łącze"
Czy istnieje miejsce bardziej pełne chaosu niż Forum? Jednak nawet tam możesz żyć w spokoju, jeśli będzie taka potrzeba" - Seneka, Listy moralne do Lucyliusza , 28.5b
Hm, znam siebie, pewnie wraz z linkiem udostępniłabym wszystkie prywatne zdjęcia, pliki....
Ale ale, uwaga, udało się!
I być może uda się w następny poniedziałek też. Trzymajcie kciuki;-)
Merry pisze:Hm, znam siebie, pewnie wraz z linkiem udostępniłabym wszystkie prywatne zdjęcia, pliki....
Ale ale, uwaga, udało się!
I być może uda się w następny poniedziałek też. Trzymajcie kciuki;-)
To byłoby super
Mi w ostatnich odcinkach brakuje: "Dział wieeśni"
Pozdrawiam
Nie dostałem powiadomienia z Mixcloud o nowym odcinku. Ale już wiem dlaczego, inny użytkownik uploadował.
Wcześniej podcasty wrzucane były jako 2Pionki, a teraz z konta Merry.
berni pisze:Nie dostałem powiadomienia z Mixcloud o nowym odcinku. Ale już wiem dlaczego, inny użytkownik uploadował.
Wcześniej podcasty wrzucane były jako 2Pionki, a teraz z konta Merry.
Pracuje nad tym, żeby zapanować nad tym wszystkim;-)
Przez ostatni tydzień słuchałem 2 pionków od początku, bo jakoś uciekła mi premiera i chciałem nadrobić, właśnie słucham najnowszego odcinka i widzę, że jest... z 26stego.. Mam nadzieję, że kolejny mega odcinek się tworzy ? Bo słucha się bardzo przyjemnie...
Pisząc instrukcję do Wyścigu do Renu przesłuchałem 3 ostatnie odcinki po kolei, jeden za drugim. Masakra. Coś jakbyście u nas zamieszkali. Trzeba się napić.
Farewell, leave the shore to an ocean wide and untamed
Hold your shield high, let the wind bring your enemy your nightmare
Usul pisze:Przez ostatni tydzień słuchałem 2 pionków od początku, bo jakoś uciekła mi premiera i chciałem nadrobić, właśnie słucham najnowszego odcinka i widzę, że jest... z 26stego.. Mam nadzieję, że kolejny mega odcinek się tworzy ? Bo słucha się bardzo przyjemnie...
ozy pisze:Pisząc instrukcję do Wyścigu do Renu przesłuchałem 3 ostatnie odcinki po kolei, jeden za drugim. Masakra. Coś jakbyście u nas zamieszkali. Trzeba się napić.
Koniecznie. Ale odmawiam wynoszenia śmieci.
15=16 marca?;-)