http://www.podhalanskienoclegi.pl/noclegi
Dwójki z łazienką za 35 zł od osoby. Do dyspozycji wszystkich kuchnia, pokój kominkowy, pokój bilardowy, duży stół. Ładna okolica

Ktoś się pisze? Chętni spoza skawińskiego wątku także mile widziani

Trochę mało "dziko". Może jakaś leśniczówka w środku lasu?Bea pisze:Wykluł się pomysł wspólnego wyjazdu górsko-planszówkowego (rano spacery, po południu ciupanie w planszówki) w długi weekend majowy. Moja pierwsza propozycja to Szaflary:
A wybierasz się z nami? Miejsce jest jeszcze do uzgodnienia, to tylko pierwsza propozycja. Jak znajdziemy coś lepszego to super, jak nie to trudno. Tylko musi być miejsce do gier i w miarę przyzwoite warunki (pokój z łazienką). No i trzeba się już spieszyć z rezerwacją, bo wiadomo, że na długi weekend to wszyscy wyjeżdżają.Magnum-KR pisze:Trochę mało "dziko". Może jakaś leśniczówka w środku lasu?Bea pisze:Wykluł się pomysł wspólnego wyjazdu górsko-planszówkowego (rano spacery, po południu ciupanie w planszówki) w długi weekend majowy. Moja pierwsza propozycja to Szaflary:Nie będzie wyjścia - rodzina też będzie musiała grać wieczorami bo nie będzie alternatywy (no chyba, ze picie)!
To szukajcie kwater! Co to są kropki?Benedetto XVII pisze:Jakby była w pobliżu ładna woda pełna kropków i z dopuszczeniem połowu na spining to chętnie rozważyłbym propozycję
EDIT: własnie sprawdziłem, w okolicy masa Dunajcuf i inszych Białków full of kropkasJeżeli można to jadę z Wami
Ja bym się wybrał ale nie wiem czy mi się uda resztę rodziny omotać, oszołomić i zwabić...Bea pisze:
A wybierasz się z nami?
My się piszemyBea pisze:Wykluł się pomysł wspólnego wyjazdu górsko-planszówkowego (rano spacery, po południu ciupanie w planszówki) w długi weekend majowy. Wstępni kandydaci na wyjazd to Arhenik! z dziewczyną, ja z Łukaszem i być może dziećmi. Miejsce do uzgodnienia, jesteśmy na etapie szukania czegoś fajnego, trzeba się spieszyć z rezerwacją, bo wkrótce nie będzie miejsc. Moja pierwsza propozycja to Szaflary:
Dwójki z łazienką za 35 zł od osoby. Do dyspozycji wszystkich kuchnia, pokój kominkowy, pokój bilardowy, duży stół. Ładna okolica
jarosz pisze:My się piszemyBea pisze:Wykluł się pomysł wspólnego wyjazdu górsko-planszówkowego (rano spacery, po południu ciupanie w planszówki) w długi weekend majowy. Wstępni kandydaci na wyjazd to Arhenik! z dziewczyną, ja z Łukaszem i być może dziećmi. Miejsce do uzgodnienia, jesteśmy na etapie szukania czegoś fajnego, trzeba się spieszyć z rezerwacją, bo wkrótce nie będzie miejsc. Moja pierwsza propozycja to Szaflary:
Myślę, że da się zrobić. Pewnie zagramy w ze trzy gry, może akurat się załapiesz na zmianę planszyarshenik! pisze:chyba że po 20 bym dołączył.